Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Oferă-i livingului tău un nou look cu biblioteca ideală
Oferă-i livingului tău un nou look cu biblioteca ideală
Amenajarea unui living de revistă, ordonat și cu bun-gust este mai ușoară decât ți-ai putea imagina atunci când ai colecții senzaționale, în stiluri variate, din care poți alege întocmai mobilierul pe care ți-l dorești pentru casa ta. O piesă extrem de versatilă, prin care poți mobila întregul living fără a mai fi nevoie de colecții suplimentare este biblioteca. Aceasta este ușor de integrat în locuințele spațioase, dar și în cele cochete, în care optimizarea este principalul scop.

Biblioteca Odesa

Cu adevărat specială, Odesa te va surprinde prin design-ul și eleganța sa caracteristică care voi învălui casa ta. Cu o astfel de piesă de mobilier, te poți bucura de un living decorat modern, în culori diafane și pastelate, dar și de un spațiu funcțional și bine organizat. Decorațiunile, plantele, dar și televizorul au un loc al lor datorită bibliotecii Odesa.



Biblioteca Trend

Dacă îți dorești și mai mult spațiu pentru a organiza colecția ta favorită de romane sau vazele culese cu grijă din vacanțe, biblioteca Trend îți oferă dulăpioare încăpătoare, conturate delicat de vitrinele sale înalte, care arată nemaipomenit. În plus, aspectul său natural de lemn va completa frumos și un living cu accente moderne, dar și unul cu influențe inspirate din stilul clasic.



Biblioteca Luna

Simplitate și eleganță desăvârșită. Acestea sunt cuvintele care o descriu cel mai bine pe Luna, biblioteca minimalistă care îmbină armonios elemente diferite pentru a crea un ambient încântător.



Biblioteca Unit Jazz

Ce ai spune de o bibliotecă cu un design efervescent, în două nuanțe luminoase, care emană căldură? Biblioteca Unit Jazz este acea piesă de mobilier care dă tonul în living și care te binedispune doar privind-o. Dulapurile înalte din care e compusă pot găzdui lucrurile tale personale, fiind suficient de spațioase și ideale pentru această misiune.



Biblioteca Ozon

O gură de aer proaspăt în livingul tău este biblioteca Ozon - un mix al stilului contemporan, de inspirație minimalistă. Creează o atmosferă primitoare care te invită la relaxare, cu mult spațiu pentru depozitare, mixând frumos design-ul său ingenios cu dulăpioarele și rafturile deschise. Este o variantă superbă de mobilier, întrucât oferă impresia unui living aerisit și ordonat.



Inspiră-te din colecțiile de biblioteci de la Casa Rusu și amenajează o locuință încântătoare, de care să te bucuri de fiecare dată. Pentru și mai multe idei, descoperă articolele pregătite pentru tine aici.