Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
 Idei de amenajare pentru biroul tău de acasă
Idei de amenajare pentru biroul tău de acasă

Idei pentru amenajarea biroului de acasă

Lucrul de acasă a devenit extrem de popular în această perioadă, iar cu toții simțim nevoia să ne amenajăm un decor cu personalitate. Atunci când gândim locul care va fi biroul nostru, trebuie să ținem cont de spațiul pe care îl avem la dispoziție, dar și de forma pe care ne dorim să o aibă biroul. Un alt aspect important de luat în calcul este modul de lucru al fiecăruia. Pentru unii este foarte util un birou cu multe locuri pentru depozitare ori chiar un birou în formă de L, pentru a jongla între sarcinile zilnice de la job cu ușurință. Am pregătit pentru tine câteva recomandări de birouri, din care să îți alegi preferatul.

Amenajare birou în stil modern

O alegere nemaipomenită pentru cei care au nevoie de o suprafață generoasă pe birou este modelul E, care poate fi așezat astfel încât fiecare colț din cameră să fie optimizat.Acest tip de birou merge de minune cu scaunul Tirol, care iese în evidență în mod plăcut prin aspectul său contemporan. Grație spătarului înalt și a sistemul de reglare de tipul TILT, e simplu să ai o poziție corectă și confortabilă la birou pe parcursul zilei.


Un birou cu o compartimentare echilibrată

Atunci când întreaga cameră este ordonată și toate lucrurile au un loc al lor te simți mai bine și ai mai multă inspirație. Birou A stejar Magia are o mulțime de rafturi deschise care te ajută să ții toate documentele necesare organizate, ca să poți lucra cât mai eficient și mai relaxat. În plus, vei salva spațiu prețios datorită structurii sale cu depozitare încorporată


Amenajare birou perfect pentru studiu

Pentru că Inclusiv cei mici își desfășoară activitatea de acasă, biroul a devenit o necesitate, iar o opțiune pe placul lor este cel din colecția Namek. Acesta are o nuanță subtilă, care se integrează minunat în camerele micuților și chiar a adolescenților. Sertarele sale sunt suficient de mari și vor fi potrivite pentru o perioadă îndelungată, ținând în siguranță caiete, manuale, cărți pentru școală sau un computer.

Scaunul Tony are culori neutre și un stil care se asortează cu orice birou din punct de vedere cromatic. Spătarul său este acoperit cu membrană mesh și asigură confort în orele petrecute în fața computerului, iar reglarea poziției se face ușor cu sistemul TILT.

Etajere în nuanțe naturale

Acestea sunt soluția ideală pentru depozitarea verticală și, în plus, având nuanțe naturale, nu încarcă vizual camera ci îi oferă luminozitate. Etajerele Next îmbină funcționalitatea cu designul minimalist, care este în trend în acest moment.


Inspiră-te din recomandările noastre și amenajează-ți un birou pe placul tău, care să te mențină motivat și inspirat chiar și acasă.