Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 Comode ideale pentru living sau dormitor
5 Comode ideale pentru living sau dormitor

Idei de comode pentru living sau dormitor de la Casa Rusu

Uneori, nu este necesar să schimbi cu totul mobilierul din locuința ta pentru a-i oferi un aspect mai proaspăt și a face o schimbare binevenită. Poți adăuga un nou fotoliu, o măsuță de cafea sau o piesă de mobilier care deopotrivă deosebită și foarte practică - comoda. Am pregătit pentru tine câteva comode, potrivite pentru toate gusturile, pe care să le descoperi și să îți alegi preferata.

Comoda dormitor Trondheim

În nuanțe naturale, cu textură de lemn și îmbrățișată de detalii impunătoare, comoda Trondheim este ideală pentru sufrageriile sau dormitoarele de inspirație scandinavă. Se camuflează ușor și arată incredibil chiar și în amenajările în stil clasic, cu o notă mai elegantă.

Comoda living Elpasso

Întreaga colecție Elpasso este compusă din piese de mobilier care vor compune cel mai frumos tablou al sufrageriei sau al dormitorului tău. Însă, pentru camera de zi, comoda este un element fabulos, care dă viață camerei prin vitrinele care oferă posibilitatea de a monta LED-uri colorate.

Comoda Dreviso

Atunci când ai nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitare, optează în dormitorul sau în livingul tău pentru comoda Dresivo, cu design modern și tonuri superbe. Cele 3 sertare sunt încăpătoare și în funcție de nevoile tale, le poți utiliza atât pentru documente sau decorațiuni, cât și pentru haine sau lenjerii de pat. În plus, comoda dispune și de suport vertical, cu rafturi deschise pentru și mai mult loc.

Comodă sufragerie Onix

Extrem de elegantă și conturată de tonuri închise, această comodă este potrivită pentru sufrageriile rafinate. Onix este o comodă care iese cu ușurință în evidență, mai ales prin designul său atrăgător și captivant, cu sticlă neagră lucioasă.

Comodă camera copiilor Pinochio cu print

Camera copiilor e micul lor univers, unde totul capătă o altă însemnătate și toate lucrurile sunt mai frumoase. Îi poți dărui copilului tău un cadou special care să îl inspire neîncetat. Comoda din colecția Pinochio are un imprimeu deosebit, care are acest dar de a-l duce cu gândul la povești frumoase, dar și de a-i păstra în ordine o parte din garderobă sau din jucăriile preferate. 

Descoperă toate articolele și ia-ți inspirația pentru a crea amenajări cu bun gust, pline de rafinament.