Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Idento - O colecție elegantă și versatilă pentru living și dormitor
Idento - O colecție elegantă și versatilă pentru living și dormitor
Colecția Idento are corpuri de mobilier perfecte atât pentru un living elegant care să impresioneze toți musafirii, cât și pentru un dormitor confortabil în care te poți bucura de un somn divin. Inspirată de nevoile, dar și de exigențele tale, Idento este o colecție versatilă. Poate fi adaptată în funcție de stilul și de personalitatea ta, pentru a crea amenajarea ideală pentru tine. În plus, cele două, dormitorul și livingul, au numeroase spații de depozitare, care te vor ajuta să menții aspectul îngrijit al casei.


Livingul Idento

Este livingul în stil clasic pe care îl poți aduce cu ușurință în actualitate. Completată de piese de mobilier moderne ori elegante, Idento se transformă într-un living contemporan sau glamour. Livingul este compus din două comode cu detalii uimitoare, două dulapuri încăpătoare, dar și vitrine extrem de elegante care fac din Idento colecție desăvârșită. În plus, este modulară, iar piesele componente pot fi achiziționate atât împreună, cât și individual pentru a-ți personaliza întregul spațiu așa cum îți dorești. Amenajarea livingului este o misiune mult mai simplă atunci când poți alege doar mobilierul pe care ți-l dorești pentru a compune sau a completa încăperea. Dacă elementul lipsă din camera ta de zi este o vitrină care atrage toate privirile sau o măsuță cochetă pentru servit cafeaua, poți opta exact pentru ceea dorești să adaugi în decor.



Dormitorul Idento

Dormitorul Idento este superb și luminează toată încăperea cu nuanța sa de alb. Este compus dintr-un dulap mare, alături de un pat generos, două noptiere grațioase, o comodă și oglinda fabuloasă care completează atmosfera romantică pe care o creează acesta. La fel ca livingul, dormitorul din aceeași colecție este extrem de versatil și poate fi transformat într-o amenajare cu influențe moderne, cu ajutorul obiectelor de decor, a covoarelor sau chiar a draperiilor. Iar plantele sunt cele care vor aduce o tentă veselă camerei și vor îndulci întreg decorul.


Alege și tu piesele tale preferate de mobilier și fii designerul propriei case grație colecției modulare Idento! Folosește principiul de a combina piesele în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și de bugetul alocat pentru amenajare.