Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
TVA CADOU la toate produsele de mobilier și tapițerie! Ofertă valabilă în limita stocului.
3 colecții de mobilier pentru un spațiu mai ordonat
3 colecții de mobilier pentru un spațiu mai ordonat
Depozitare, depozitare și extra depozitare! Acestea sunt cuvintele cheie ale unei locuințe bine organizate și, mai ales, ordonate. Pentru că suntem mereu în continuă mișcare și avem nevoie mobilierul care să ne ajute să aranjăm toate lucrurile cât mai eficient. Bibliotecile, vitrinele, comodele și dulapurile sunt piesele de mobilier care ne oferă spațiul în plus necesar pentru o casă ordonată, de care să ne bucurăm mereu.

Colecția Snow

O colecție albă ca zăpada, pe placul oricui, care atrage razele soarelui și luminează toată încăperea. E format din o mulțime de piese de mobilier, de la comode, până la vitrina spațioasă, perfectă pentru plante, cărți și decorații de tot felul. Vitrina Snow se integrează tare ușor în amenajări în stiluri diferite datorită designului minimalist și a nuanței sale deschise. Iar cu structura compusă din vitrina cu sticlă e ușor să te joci. Poți adăuga ușor LED-uri multicolore sau în tonuri calde ori reci, care să aducă totul într-o notă contemporană și chic. De aici, opțiunile pentru decorațiunile ce urmează sunt infinite.

Colecția Mest

Inspirat din stilul nordic, cu design minimalist, nuanțe cât mai naturale și texturi de lemn, Mest e o încântare pentru privitori. Dulapurile din această amenajare oferă posibilități multiple de aranjare a lucrurile personale în spațiul disponibil. Fie că vorbim despre o colecție impresionantă de cărți, reviste sau ceramică, Mest are un loc special pentru toate. Avem de ales, fiind o colecție modulară, din dulapuri și etaje generoase pe care să le așezăm în living după bunul plac. Dulapul Mest îți păstrează și garderoba neșifonată și decorațiunile. Cu un astfel de mobilier e simplu să menții camera ordonată, chiar și cu cei mici prin preajmă.

Colecția Bergen

Contemporan, minimalist, cald. Așa am descrie esența acestei amenajări. Bergen e compusă din mobilier cu adevărat special și se remarcă prin textura de lemn, ce arată senzațional în combinație cu elemente moderne în culori neutre, cum ar fi un covor în alb-negru, bej, dar și nuanțe impunătoare: albastru marin, violet ori chiar verde. Vitrina sa combină frumos formele geometrice cu acele culori subtile și naturale, care funcționează minunat atât în camera de zi, cât și în dormitor. În partea acoperită a vitrinei poți depozita în voie haine și lenjerii de pat, în timp ce spațiile expuse sunt perfecte pentru plante și felurite detalii de decor.
Lasă-te inspirat și de alte idei de amenajare, alege-ți mobilierul preferat și bucură-te de oferte, online și în magazinele din țară.