Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Combinațiile ideale pentru un living de poveste
Combinațiile ideale pentru un living de poveste
Transformă-ți livingul într-un loc minunat pentru relaxare sau pentru vizionarea filmelelor preferate alături de toți cei dragi. Ne-am gândit la câteva combinații de piese de mobilier și tapițerii care completează cu succes orice decor și reușesc să creeze un ambient în care te simți mereu acasă, indiferent de stilul în care alegi să amenajezi.

Combinația perfectă pentru dimineți cu aromă de cafea

Canapeaua Vox și măsuța Mest se potrivesc de minune împreună, datorită stilului minimalist care le caracterizează pe amândouă. Pentru că diminețile sunt speciale și au fost făcute pentru a te bucura de momente de liniște, în care privești razele soarelui într-un ambient plăcut. Cele două vor crea acea atmosferă relaxantă, perfectă pentru finalul de săptămână.

Locul preferat al colecției tale de cărți, dar și al televizorului

Dacă stilul minimalist e primul lucru care îți vine în minte atunci când îți imaginezi livingul ideal pentru tine, trebuie să o cunoști pe Odesa. Structura sa interesantă te ajută să așezi fiecare decorațiune și va arăta grozav alături de măsuța Odesa, din aceeași colecție, în timp ce nuanțele sale se vor face remarcate din prima clipă. Împreună sunt o combinație delicioasă pentru iubitorii tonurilor deschise.

Perechea pentru mesele delicioase alături de familie

Locul unde creezi o atmosferă primitoare și caldă de care toți cei dragi se vor îndrăgosti, e chiar la tine acasă. Masa Pascal e suficient de spațioasă, încât toată lumea să aibă un loc și să se simtă bine, dar suficient de compactă pentru a o integra în bucătărie sau living, fără ca spațiul să fie o problemă. Iar scaunele, cu picioare de lemn și albul care inspiră luminozitate, merg excelent alăturate oricărui stil.