Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum să oferi o notă luxuriantă casei tale - 3 Idei
Cum să oferi o notă luxuriantă casei tale - 3 Idei
Stilul debordant, care imprimă eleganța într-o locuință, se poate construi prin elemente de decor, dar mai ales prin mobilierul ales. Pentru a-i oferi casei tale o notă luxuriantă, poți opta pentru piese de mobilier cu detalii clasice, somputoase, care vor transmite întocmai atmosfera dorită. Iată cele 3 idei care te vor ajuta să creezi un decor splendid.

1.Alege un pat tapițat elegant

Patul Ares este o piesă de mobilier de-a dreptul impunătoare, atât prin personalitatea sa unică, cât și prin designul deosebit. A fost creat special pentru decoruri clasice și pline de șarm. Cu tăblia sa înaltă și tapițată, se remarcă instantaneu și, în plus, îți oferă un somn de 5 stele.

2.Adaugă o comodă sau o noptieră cu detalii deosebite

Conturată de linii drepte și mânere argintii care te duc cu gândul la colecțiile impresionante de mobilier vintage, comoda Idento este perfectă pentru dormitor sau living. Pentru iubitorii stilului clasic, în tonuri închise, alternativa ideală e noptiera Hera, cu butoni antichizați. Va completa nemaipomenit decorurile de inspirație clasică sau vintage.

3.Canapeaua - noul accesoriu al livingului tău

Sufrageria ta se va lumina la vederea canapelelor Daren Tortora și Melinda. Culorile, tapițeria și detaliile capitonate te îndeamnă, parcă, la conversații lungi și plăcute în compania celor dragi. Cu aceste trei idei vei reuși să redai o atmosferă magnifică acasă. Descoperă mai multe produsele potrivite pentru tine aici.