Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Canapeaua extensibilă, o idee practică pentru locuința ta
Canapeaua extensibilă, o idee practică pentru locuința ta

Sugestii de canapele extensibile

Spațiul în plus e mereu binevenit acasă. În special atunci când ai vrea să mai rămâi pe canapea, la finalul unei zile lungi. Dar și atunci când ai oaspeți și ai avea nevoie de un pat extra în care să doarmă confortabil. Pentru acele momente, și nu numai, am pregătit pentru tine patru canapele care își vor face cu siguranță loc în casa ta.

Canapeaua extensibilă Oxford

E ușor de remarcat datorită culorilor impunătoare și a designului clasic. Canapeaua Oxford este o piesă de mobilier versatilă, care arată foarte bine indiferent de stilul în care alegi să decorezi încăperea. Cu sistemul său de extensie cu ladă devine foarte ușor un pat generos, în care să te relaxezi și să te bucuri de un somn odihnitor.

Canapeaua extensibilă Napoli

Extrem de elegantă și încăpătoare, canapeaua Napoli e perfectă pentru livingurile în stil clasic. Pernele sale pufoase ca un nor sunt ideale să întâmpine musafirii într-o atmosferă cât mai primitoare și veselă. E o canapea care te relaxează, parcă, doar privind-o.

Canapeaua extensibilă Cesena

Printre primii pași ai unei amenajări reușite este chiar alegerea canapelei. Cesena aduce acasă la tine locul potrivit pentru lectură, relaxare în fața televizorului sau chiar pentru un somn liniștitor. Designul modern și cele două culori disponibile îi conturează personalitatea fermecătoare și o transformă într-o alegere inspirată pentru sufrageriile contemporane. În plus, mulțumită sistemului de extensie, ai mai mult spațiu inclus pentru depozitarea lenjeriilor de pat sau a hainelor.

Canapeaua extensibilă Elis

Dacă spațiul nu este punctul forte al locuinței tale, fii fără grijă. Iată noua vedetă din casă. Canapeaua Elis este ideală atât pentru camera celui mic, cât și pentru un living de dimensiuni reduse, dar cochet. Iar nuanțele sale pastel și vibrante te vor cuceri din prima clipă cu frumusețea lor. Descoperă mai multe modele de canapele extensibile aici.