Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 colecții care să-ți dea idei pentru amenajarea holului
3 colecții care să-ți dea idei pentru amenajarea holului

Amenajari holuri

Toate spațiile din casă au potențialul lor, inclusiv holul. Doar câteva elemente te pot ajuta să transformi un spațiu căruia nu i-ai descoperit încă utilitatea într-unul extrem de folositor și avantajos. Acest spațiu este limitat la ceea ce numim „strictul necesar”, astfel că mobilarea trebuie să fie eficientă. Cele trei colecții pentru hol te vor ajuta să utilizezi la maximum fiecare colțișor, având disponibile piese de mobilier potrivite indiferent de dimensiunile locuinței tale.

Nepo Plus

Cuierul și pantofarul colecției Nepo Plus au un stil minimalist și le poți integra foarte ușor în decorul general al casei tale. Cu cele două piese de mobilier poți separa papucii celor mici de pantofii cu toc sau de cei de casă. Iar dulapul e ajutorul tău de nădejde pentru momentele în care te grăbești să pleci de acasă și vrei să arunci o ultimă privire în oglindă sau să te hotărăști că ai avea totuși nevoie de acea pălărie de soare.

Gent Hall

Cu dulapul generos păstrezi la îndemână toate lucrurile esențiale: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau chiar cheile de la intrare sau de la mașină. Și te bucuri de mobilier cu aspect atemporal, în culori care te duc cu gândul la natură și la frumusețea stilului nordic. Pantofarul Gent Hall îmbină ingenios depozitarea cu șezutul confortabil, iar dulapul aduce un plus de sclipire încăperii.

Caro

Dintre toate piesele sistemului Caro, cuierele sale sunt o încântare grație culorilor moderne, potrivite unui ambient contemporan. Cuierul și bara de umerașe vor avea grijă de garderoba ta, iar oglinda e perfectă pentru retușuri ale ținutei tale, înainte de plecare.

Descoperă aici toate piesele de mobilier create special pentru hol și alege ce se potrivește cel mai bine casei tale.