Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum amenajezi camera ideală pentru copiii de toate vârstele
Cum amenajezi camera ideală pentru copiii de toate vârstele

Idei de amenajare camera copiilor

Odată ce copiii cresc, nevoile și preocupările lor se schimbă. De la copilașii care își doresc o grămadă de rafturi pentru jucării, la preșcolarii care au nevoie de un birou generos, perfect pentru teme, și până la adolescenții care își dezvoltă personalitatea și vor un spațiu modern care să-i reprezinte în totalitate. Cu toții au dorințe diverse, iar mobilarea întregii camere pentru fiecare etapă poate fi un proces anevoios. De aceea, ne-am gândit la câteva sugestii de amenajare, cu mobilier versatil care se potrivește diferitelor vârste, fără a fi necesar să schimbi tot decorul pe măsură ce micuțul tău crește.

Amenajarea Nepo Plus

O colecție deosebită, ce îmbină în mod ingenios designul aerisit, modern cu funcționalitatea este Nepo Plus. Toate elementele colecției sunt ideale pentru camera copiilor de vârste diferite, reușind să răspundă exigențelor specifice. Aceasta e formată din două variante de amenajare: cea cu birou și cea cu pat, pentru ca cel mic să se bucure atât de un dormitor contemporan, cât și de o cameră de studiu de nota 10. În plus, ai la dispoziție posibilitatea de a achiziționa separat piesele de mobilier dorite.

Amenajarea Pinochio

Dăruiește-i micuțului tău o cameră care îl va ajuta să fie inspirat, indiferent de vârsta sa. O cameră colorată, plină de veselie și, mai ales, foarte versatilă. Cu două opțiuni de culoare - roșu și verdecolecția Pinochio va fi cu siguranță pe placul copilului tău, chiar și în adolescență. Dulapurile sunt spațioase, ideale pentru o garderobă generoasă, iar corpurile suspendate sunt excelente pentru a aranja cărți sau decorațiuni. Aceasta cameră va fi spațiul în care se va bucura de timpul împreună cu prietenii săi, dar și în care va scrie cele mai creative compuneri pentru școală.



Amenajarea Namek

Dacă ai o cameră de dimensiuni reduse și vrei ca dormitorul să fie mai mult decât un simplu spațiu pentru dormit, amenajarea Namek este răspunsul. Paturile suprapuse sunt o idee grozavă atunci ești în căutarea patului care să-i facă fericiți pe copii. În plus, tot ansamblul Namek este gândit în așa fel, încât cei mici să aibă un spațiu echitabil pentru lucrurile lor personale.

Lasă-te inspirat de aceste colecții de mobilier și amenajează pentru micuțul tău camera care îl va ajuta să se dezvolte frumos pentru a crea cele mai frumoase amintiri din perioada copilăriei și nu numai.