Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Contactează un reprezentant din showroom pentru mai multe detalii legate de achiziția produselor
Ai consultanță GRATUITĂ! Ia legătura cu specialista noastră, Ioana, la 0756 026 327, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.
Descoperă noile colecții pentru living
Descoperă noile colecții pentru living
Toamna e sezonul potrivit pentru schimbări și pentru reîmprospătarea stilului casei tale. Cum camera de zi e unul dintre locurile în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber, e important să creăm un spațiu cât mai aerisit și confortabil, care să ne reprezinte întru totul. Îți prezentăm noile colecții pentru living, în stiluri și nuanțe variate, care te vor ajuta să compui un living primitor, în care să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Colecția Hesen

Inspirată din stilul nordic, colecția Hesen aduce eleganța și delicatețea minimalistă în livingul tău. Dacă iubești stilul modern, iar sufrageria ta este de tip open space cu bucătăria și zona de luat masa, trebuie să știi că Hesen arată senzațional inclusiv în acest tip de amenajare. E o colecție modulară, din care poți alege doar anumite piese de mobilier, care vor schimba însă cu totul decorul oricărei camere.

Colecția Rovika

Stilul boho chic va fi mereu în trend grație nuanțelor deschise pe care le completează armonios culorile pastel, accentele de lemn și imprimeurile îndrăznețe. Rovika este colecția ideală de la care să începi o astfel de amenajare fabuloasă care te va ajuta să te bucuri de momentele petrecute acasă, într-o atmosferă primitoare. Dulapurile sale, în special, îți aduc spațiul pentru depozitare pentru tot ceea ce te pasionează și vor menține sufrageria ordonată, pentru că acum totul are un loc bine stabilit.

Colecția Forn

Eleganță, bun gust și rafinament. Forn e o colecție impresionantă, cu design modern și nuanțe impunătoare, care rămân la modă oricât s-ar schimba tendințele. În plus, liniile drepte și detaliile fronturilor adaugă un caracter unic pieselor de mobilier. Ca un pont, combinația de negru cu tonuri naturale de marouri este ușor de integrat într-o mulțime de amenajări, indiferent de stilul predominant. Tot ce trebuie să mai adaugă pentru eleva designul sunt plantele de apartament pe care le preferi, un corp de iluminat cu personalitate și un covor texturat, într-o culoare deschisă.

Biblioteca Boston

Dacă camera pe care o ai la dispoziție nu este cea mai spațioasă, soluția ideală pentru a amenaja este să alegi o bibliotecă. Boston are suficient loc pe un singur perete, un design minimalist și e dotată cu dulapuri și rafturi deschise pentru depozitarea de care ai nevoie.


Lasă-te inspirat de noile colecții și amenajează o sufragerie așa cum ai visat toamna aceasta.