Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Adu culorile toamnei în casa ta cu mobilier deosebit
Adu culorile toamnei în casa ta cu mobilier deosebit
Momentele petrecute acasă sunt de neprețuit. Toamna asta, redecorează camerele tale preferate din casă și bucură-te de timp în compania celor dragi sau de clipe de liniște, în care te relaxezi în voie cu o carte bună și un ceai aromat. Poți începe procesul de transformare al casei cu câteva elemente în culorile toamnei. Ți-am pregătit câteva idei de piese de mobilier pe care le poți integra ușor în locuința ta, și care te vor binedispune zi de zi cu nuanțele lor de arămiu, verde smarald și vișiniu încântător.

Canapea Nora - spune-i bun venit confortului

În zilele răcoroase, ia o pauză de la ce faci. Deconectează-te, tolănește-te pe canapea și savurează o cană fierbinte din ceaiul tău preferat căruia îi simți aroma în toată casa. E atât de ușor să te cufunzi în șezutul pufos al canapelei Nora sau chiar să o transformi în pat, dacă vrei să stai mai comod în timp ce citești sau poate vizionezi un film. Canapeaua are, pe lângă coloristica deosebită, și spațiu pentru depozitare și un sistem de extensie cu rolă, simplu de folosit.

Fotoliu Lira - pentru clipe de relaxare

Iată și noul tău loc preferat din casă și, totodată, cel care va fi perechea ideală a canapelei Nora. Este vorba despre fotoliul Lira, de un verde superb, care te face să zâmbești dis de dimineață. Orele se scurg diferit cu un așa fotoliu care îți oferă confort și te îndeamnă la conversații alături de prieteni, într-un ambient cald.

Biblioteca Boston - prietena cea mai bună a colecției tale de cărți

Dacă ai un dulăpior cu cărți pe care abia așteptai să le citești, acum ai și un loc perfect pentru ele. Și cu design modern, și compartimentată în mod ingenios, biblioteca Boston va decora cu bun gust livingul și va crea exact atmosfera plăcută pe care ți-o doreai. Pentru a completa toată atmosfera magică, pe rafturile suspendate poți alege să așezi decorațiuni în tonuri diferite, după anotimp. În funcție de sezon poți pune: cărți în nuanțe de maro sau alte culori calde toamna, plante verzi primăvara, scoici și iarbă de pampas vara și nu numai.

Bucătăria Alegra - inspirația ta zilnică

Mai mult timp acasă înseamnă mai multe rețete delicioase pe care să le pregătești. Bucătăria Alegra îți oferă o zonă în care să dai frâu liber imaginației când vine vorba de noi rețete savuroase cu care să te răsfeți. Dacă te gândeai să mai faci provizii și bunătăți pentru iarna, ei bine, cu Alegra ai și loc să le prepari, și mai mult loc pentru depozitarea lor.