Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Lumea confortului la tine acasă
Lumea confortului la tine acasă
Odată cu tranziția către noul sezon, locuințele noastre sunt cuprinse de un sentiment de calmitate și o nevoie de schimbare. Cu fiecare zi ce trece ne dorim să ne înconjurăm de pături pufoase, lumânări parfumate și să ne relaxăm într-un ambient plin de căldură. Pentru a te ajuta să te bucuri de confort în orice perioadă a anului, am pregătit pentru tine o selecție specială de paturi odihnitoare, un fotoliu care te va inspira, dar și un colțar generos, în care să ai parte de tihnă la sfârșitul unei săptămâni aglomerate.

Patul Ares - eleganță zi de zi

Ce poate fi mai frumos decât să te pui la culcare și să te trezești zilnic într-un astfel de decor? Ares este extrem de elegant și va crea un dormitor formidabil, care să te ajute să te odihnești așa cum meriți. Toate detaliile sale sunt surprinzătoare. De la tăblia înaltă, tapițeria din piele ecologică, până la cristalele care atrag orice privire.


Patul Artemis - relaxare modernă

Un pat poate schimba cu totul atmosfera din dormitor. Iar patul Artemis le are pe toate. Un design plăcut, un stil fluid și o prezență strălucitoare ce reușește să scoată din anonimat orice încăpere

Patul Sirius Crown - fabulos de complex

Sirius Crown a fost creat pentru decorurile moderne, fără compromisuri. Acesta se remarcă prin stilul său deosebit, cu noptiere și sertare incluse, care îți permit să așezi totul la îndemână: ceașca de cafea, noua plantă sau cărțile preferate pe care vrei să le păstrezi aproape.

Fotoliul Castel - tărâmul relaxării

Culoare, culoare și iarăși culoare. Decorează-ți camera de zi cu o piesă de mobilier chic într-un albastru care te va cuceri încă din primul moment. Albastrul, pe lângă faptul că adaugă o notă aparte decorului, transmite sentimentul de liniște și calmitate, potrivindu-se la fix în living sau chiar în dormitor. Fotoliul Castel e ideal pentru zilele friguroase, în care tot ce vrei să faci e să te răsfeți cu băutura ta preferată și să te tolănești după bunul plac.

Colțarul Barcelona - destinația ta preferată

Știm cu toții că acasă e cel mai bine. Iar atunci când ai un colțar în care să te cufunzi ca pe-un nor pufos în micul tău univers al confortului, totul devine și mai frumos. Colțarul Barcelona e încântător de-a dreptul. Are atât o combinație de nuanțe care luminează totul în jur, cât și un mic detaliu care își asigură extra confort - un sistem de extensie care îl transformă într-un pat generos.


Lasă-te inspirat de aceste idei și creează o lume a confortului, chiar la tine acasă. Descoperă toate produsele pentru living și dormitor.