Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Grandmillenial, stilul de amenajare care aduce trecutul în prezent
Grandmillenial, stilul de amenajare care aduce trecutul în prezent
Atunci când ne gândim la bunici cu toții suntem nostalgici și ne amintim cu drag de garderoba lor vintage și de piesele de mobilier într-un stil memorabil, pe care însă le putem introduce în locuințele noastre chiar și acum. Stilul „Grandmillenial” este extrem de popular mai ales printre tinerii care explorează din punctul de vedere al decorului interior. Acest stil presupune un mix al mobilierul actual cu mobilierul clasic, tapițat, cu texturi interesante, florale sau simple, dar și al imprimeurilor și decorațiunilor precum lampadarul bunicii și păturile din lână. Dacă vrei și tu să integrezi această estetică în casa ta, o poți face foarte ușor prin câteva elemente. Iată ideile noastre:

Un fotoliu tapițat

Fotoliul Viena te va cuceri atât cu aspectul atemporal, cât și cu structura sa din lemn masiv care rezistă testului timpului. Alături de o pătură texturată și de o oglindă generoasă așezată în colțulul camerei va ieși în evidență și va arăta spectaculos.

Set de măsuțe de cafea

Măsuțele Folla au o personalitate deosebită și își face loc foarte ușor inclusiv într-o amenajare contemporană. Reflectă o combinație superbă între designul modern și cel elegant și e o alegere excelentă pentru a completa un living de inspirație grandmillenial, grație fuziunii de materiale.

O canapea clasică

Canapeaua Melinda va fi, cu siguranță, vedeta sufrageriei tale și a noului decor. Tapițeria sa impresionează prin suprafețe capitonate și bratele curbate care ne transpun în vremurile copilăriei. Odată așezată canapeaua, trebuie doar să mai adaugi câteva perne colorate sau perne cu imprimeuri diferite, pentru a-i oferi un plus de eleganță și a o integra mai bine în peisaj.

Decorațiuni

Fie că ne referim la tablouri sau obiecte de decor, în secțiunea noastră dedicată pentru decorațiuni avem câteva decorațiuni pentru casă care credem că sunt exact pe placul tău. De asemenea, optează pentru cât mai multe obiecte cu aspect retro și finisaje aurii sau chiar antichizate.

Iar dacă ai nevoie de ajutor pentru decorul visurilor tale, consilierii Casa Rusu te pot ajuta GRATUIT cu schițe și oferte personalizate nevoilor, dorințelor și bugetului tău. Scrie-ne pe comenzi@casarusu.ro sau contactează-ne la numărul 0756 026 327, iar noi ne asigurăm că proiectul tău prinde contur.