Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Tot ce ai nevoie pentru o amenajare în tendințe
Tot ce ai nevoie pentru o amenajare în tendințe
Casa ta e locul preferat pentru relaxare, destindere și e spațiul în care îți găsești liniștea. Tocmai de aceea, trebuie să cuprindă toate elementele de care ai nevoie - atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al designului. Dacă iubești și tendințele de amenajare interioară, colecțiile de mobilier, tapițerii și accesorii Casa Rusu sunt create pentru a transforma orice locuință într-un spațiu modern, versatil și cu multă personalitate.

Optează pentru linii și nuanțe naturale

Pentru o amenajare aerisită, care denotă eleganță și bun-gust, optează pentru piese cu design minimalist, inspirate de stilul nordic și alege culori neutre. Noile trenduri aduc în lumină simplitatea oferită de culorile naturale ale lemnului. Acestea vor oferi luminozitate încăperii și vor pune și mai mult în valoare culorile de accent preferate.

Livingul Mest se încadrează perfect în descriere, bifând succes toate caracteristicile unei amenajări în trend. Inspirat din stilul scandinav, cu linii clare și nuanțe deschise, apropiate de natură, acesta va crea o atmosferă caldă în care te vei simți minunat. 


Adaugă texturi de catifea

Catifeaua este cu siguranță elementul vedetă al sezonului. Cu o textură fină și culori care reflectă eleganța, aceasta se potrivește perfect în orice încăpere din casa ta. Fie că îți dorești o canapea impunătoare, un pat cu tapițerie deosebită sau un taburet delicat, vei găsi exact piesele de mobilier potrivite pentru tine.

Aceste texturi speciale se regăsesc în mobilierul destinat livingului - canapeaua și fotoliile Vox. Cu dimensiuni potrivite atât pentru un living generos, cât și pentru o cameră de zi cochetă, colecția Vox este o pată de culoare și veselie binevenită în orice decor. Textura de catifea este și vedeta designului patului Ontario, în nuanțe strălucitoare de albastru. Culorile precum albastru vibrant, verde smarald, turcoaz, vișiniu sau violent sunt perfecte pentru orice amenajare, mai ales în sezonul rece, iar alăturarea acestora cu lemnul este ideală. 
Lasă-te inspirat de nuanțele naturale și texturile de catifea și creează o amenajare în tendințe, pe care o vei iubi.

Scrie un comentariu