Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Pregătiri de sărbătoare - Amenajarea zonei de luat masa
Pregătiri de sărbătoare - Amenajarea zonei de luat masa
Perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi! Înainte de Crăciun și de Anul Nou, e momentul ideal să pui la punct ultimele detalii ale casei tale. Fie că ai nevoie de o nouă canapea care să îi găzduiască pe oaspeți sau vrei să reîmprospătezi atmosfera din living cu o comodă sau un fotoliu nou, avem pentru tine idei, astfel încât totul să arate minunat.

Redecorează zona de luat masa și surprinde-i pe cei dragi cu atmosfera primitoare! Ți-am pregătit câteva sugestii de mese care vor fi piesa de rezistența a momentelor de sărbători și care te vor inspira în decorarea întregului living.

Masa Alston

Extrem de elegantă și versatilă ca stil, masa Alston își va găsi cu lejeritate un loc de cinste în casa ta. Sticla și cadrul alb vor completa decorul din living fără a-l încărca și va contura un ambient magic pentru discuțiile în familie. Trebuie să știi că perechea ideală a mesei Alston sunt scaunele K-85, într-o nuanță luminoasă de crem. Optează pentru setul complet și bucură-te de ambientul special pe care îl va crea acasă. 


Masa Kevin

În perioada magică a sărbătorilor, gătești mult mai inspirat și este o adevărată plăcere stai în bucătărie. Iar după ce bunătățile sunt pregătit și totul e aranjat, mai rămâne doar să îi aduni pe toți în jurul mesei, pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună. Masa Kevin va face ca toate preparatele pregătite cu drag să fie în lumina reflectoarelor și să fie și mai delicioase. Poți crea contrast cu ajutorul scaunelor K-211, în tonuri închise, care vor scoate în evidență designul modern al mesei. 


Masa Pascal

Pentru că momentele alături de cei dragi sunt de neprețuit, masa Pascal e suficient de spațioasă pentru a-i primi pe toți în jurul ei. În plus, combinația sa cromatică de alb-negru și aspectul modern, completat de blatul strălucitor, fac din masa Pascal piesa ideală care să-i stea alături bradului împodobit. Vor forma un contrast frumos, însă cromatica neutră se potrivește întregul an și poate fi decorată în funcție de sărbătorile specifice fiecărei perioade. 
În decembrie, te bucuri și de sărbători, și de Sărbătoarea Reducerilor de la Casa Rusu! În perioada 1 - 31 decembrie ai până la 60% reducere la sute de produse online și în magazine. Descoperă toate produsele și începe pregătirile de Crăciun!