Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Avantajul Colecțiilor Modulare - Idei de Amenajare Pentru Dormitor
Avantajul Colecțiilor Modulare - Idei de Amenajare Pentru Dormitor

Mobila modulară dormitor

A sosit momentul mult așteptat. În Noul An, dăruiește-ți amenajarea mult visată a dormitorului tău de vis. Iar pentru a-ți face treaba mult mai ușoară, ți-am pregătit câteva idei de reamenajare a dormitorului cu ajutorul colecțiilor modulare și dezvăluim principalul avantaj al acestora: flexibilitatea. Cu o astfel de colecție modulară, poți alege doar piesele de mobilier de care ai nevoie și care se integrează perfect în camera ta. Fie că ai nevoie de o singură noptieră, un dulap mai generos sau vrei să schimbi toată atmosfera din dormitor și optezi pentru întreaga amenajare, colecțiile modulare sunt mereu o idee bună de la care să pornești. Iată câteva dormitoare modulare care vor compune un decor relaxant, pentru un somn liniștitor.

Dormitorul Ovidiu - inspirație pentru relaxare

Atât modern, cât și clasic, cu oglinzi mari și multe spații pentru depozitare, dormitorul Ovidiu e o alegere inspirată pentru planurile tale de redecorare. Felul în care este gândit îl face potrivit atât pentru dormitoarele extrem de spațioase, cu loc pentru toată amenajarea, dar și pentru dormitoarele cochete, în care patul și noptierele sunt suficiente. În funcție de spațiul de care dispui, le poți spune „bun venit” în casa ta doar pieselor tale preferate din colecția modulară Ovidiu.


Roksana - un dormitor pe stilul tău

Modernă și strălucitoare, colecția Roksana îți oferă libertatea de a alege acele piese de mobilier pe care le dorești pentru dormitorul tău. Dacă parte din rezoluțiile tale pentru 2022 sunt un somn mai relaxant sau o garderobă întregită, poți opta pentru patul spațios și dulapul compartimentat ingenios, care îți va păstra frumos hainele favorite. Este de-a dreptul strălucitor și îl completează minunat aspectul cameleonic.


Dormitorul Idento - frumusețea clasică

Dacă iubești stilul clasic cu influențe actuale, dormitorul Idento va fi perechea ta ideală. Mulțumită nuanței pieselor de mobilier este ușor să păstrezi un aer proaspăt și aerisit în aspectul general al camerei. În plus, ai și confort, dar te bucuri și de relaxare. Patul generos atrage toate privile și este centrul de interes al întregii compoziții, ieșind în evidență prin detaliile clasice din zona tăbliei și a picioarelor. Stilul elegant este completat îndeosebi de mânerele antichizate, care adaugă o alură vintage mobilierului. Designul poate fi însă adus cu ușurință în orice dormitor în stil actual, datorită versatilității sale.