Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Amenajări în tendințe cu mobilier și decorațiuni în culoarea anului 2022
Amenajări în tendințe cu mobilier și decorațiuni în culoarea anului 2022
Ca de fiecare dată, Pantone Color Institute a anunțat culoarea noului an - Very Peri, o nuanță veselă și dinamică. Dacă îți place să fii mereu în pas cu noile tendințe, trebuie să știi că această nuanță va cuceri scena amenajărilor interioare în acest an. Tocmai de aceea, ți-am pregătit o selecție de mobilier, tapițerii în nuanța Very Peri, dar și o serie de decorațiuni moderne și piese de mobilier care se potrivesc perfect acestei culori.

Camera de tineret Alvin

Această nuanță are capacitatea de a crea o atmosferă specială și de a contura un spațiu care încurajează inventivitatea și creativitatea celor care stau în camera respectivă. De aceea, e o culoare excelentă pe care să o alegi pentru camera celui mic, pentru a-i dezvălui o lume extraordinară a imaginației și a creativității fără margini. Un loc în care să își exprime liber toate ideile și emoțiile. Mulțumită camerei Alvin îi poți dărui copilului tău o amenajare debordantă, ce conține un ansamblu cu dulapuri generoase pentru haine și depozitare, sertare, un birou pe placul său, dar și un pat odihnitor, pe care îl poți achiziționa separat.

Patul Alvin P93 - confort și relaxare într-un design contemporan
Elis, tapițerie în culoarea anului

Canapeaua Elis e ideală atât pentru camera celui mic, cât și pentru un living cochet. E o canapea modernă, confortabilă, spațioasă și, surpriză! Se transformă cât ai clipi într-un pat generos, la final de zi, când ai nevoie de mai mult spațiu pentru odihnă sau vizionat de filme într-o atmosferă mult mai relaxantă. Iar culoarea sa luminoasă îți oferă un motiv în plus de bucurie de fiecare dată când o privești.

Comoda și vitrina Idento - perechea ideală a culorii anului

Dacă te întrebai cu ce alte culori poți combina nuanța Very Peri, bejul, cremul și nonculoarea alb sunt alegeri excelente, care o vor pune cu atât mai mult în evidență. Comoda și vitrina Idento sunt piese versatile de mobilier, simplu de adăugat în orice cămin, indiferent de stilul general al amenajării. Designul lor clasic și albul atemporal le transformă în elemente pe care trebuie să le ai, fie în living, fie în dormitor, dacă ești iubitor al decorațiunilor expuse în vitrine sau pe comode. 

Decorațiuni pentru casă

Completează noul decor cu ajutorul decorațiunilor de la Casa Rusu, pe care le găsești în magazinele din țară. Îți prezentăm o selecție aparte de vaze și ghivece, în variațiuni de violet și roz care să însenineze ambientul creat de piesele tale preferate de mobilier. Servirea mesei, cu stil 


Întregește tabloul în tonuri de violet cu o selecție specială de căni și farfurii, care te așteaptă cu drag în magazine ca să o descoperi în toată splendoarea. Cu ele e simplu să pui în cea mai bună lumină fiecare delicatesă pregătită cu drag și fiecare băutură servită alături de persoanele iubite. Iată diversitatea culorilor pastel și a formelor delicate. În plus, locul în care le poți așeza pe toate la vedere, pentru a te bucura de imaginea lor este chiar vitrina Idento.