Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cele mai îndrăgite piese de mobilier ale anului 2021
Cele mai îndrăgite piese de mobilier ale anului 2021
Lasă-te inspirat de cele mai populare alegeri în materie de tapițerie și mobilier și fii chiar tu designerul propriei case. Cu această ocazie ți-am pregătit o listă a celor mai îndrăgite piese de la Casa Rusu, din anul 2021. Descoperă toate produsele, alege piesele preferate și creează o locuință în stilul care te caracterizează cel mai bine.

Biblioteca Ozon

În acest caz, nu doar albul se pretează oricărui decor. Biblioteca Ozon, cu finisajul său luminos și designul compact, este o piesă de mobilier pe care o poți adăuga atât într-o amenajare clasică, cât și uneia foarte moderne. Ozon are de asemenea multe spații menite depozitării eficiente, dar și un loc special pentru TV. Structura asimetrică asigură un aspect îngrijit al camerei, echilibru vizual și impresia de încăpere organizată, indiferent de cum sunt așezate decorațiunile de pe rafturile deschise.

Livingul Loksa

Inspirate de stilul scandinav, cu texturi de lemn, și un mix de nuanțe apropiate de cele din natură și alb, piesele din amenajarea Loksa au o structură simplă, dar atemporală. Detaliile instrustiale adaugă un plus de caracter pieselor de mobilier și le transpun într-un stil cameleonic.


Canapeaua Capri

E e important să creăm un spațiu confortabil, în living, în stilul care ne place cel mai mult. Astfel, „alegerea publicului” în 2021 a fost canapeaua Capri. Trei culori elegante și un design cochet sunt cele care o recomandă pentru orice living primitor.


Dormitorul Idento

Idento este o colecție elegantă și versatilă adaptată atât pentru dormitor, cât și pentru living. Ambele amenajări au cucerit inimi în anul anterior și au ajuns în case unde sunt apreciate și admirate zi de zi. Cât despre dormitorul Idento, acesta se transformă cu lejeritate într-o colecție contemporană sau glamour, în funcție de finisajele și decorațiunile asociate.


Sistemul Pinochio

Locul perfect pentru joacă și visare, în care micuțul tău să se dezvolte frumos odată cu trecerea anilor. Mobilierul din această colecție este minimalist, iar în acest fel poate fi păstrat în camera copilului pentru o perioadă îndelungată, fără a se demoda și fără ca cel mic să se plictisească de decor.