Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Idei de Amenajare – 5 Idei de Noptiere în Stiluri Diferite
Idei de Amenajare – 5 Idei de Noptiere în Stiluri Diferite

Idei de amenajare dormitor

Deseori, atunci când îți dorești să reîmprospătezi decorul din dormitor, o singură piesă de mobilier e suficientă și va face cu siguranță magie. În acest caz, noptierele sunt o idee bună dacă vrei să schimbi aerul din dormitor, dar totuși să păstrezi echilibrul fără a transforma total locul. Fie că alegi perechi sau o singură piesă, noptierele îți vor întregi decorul, oferindu-ți în același timp și un spațiu de depozitare pentru lumânări parfumate, cărți sau chiar și telefoane mobile. Ți-am pregătit o selecție specială de noptiere practice, în stiluri diferite, inspirate de personalitatea unică a fiecăruia dintre noi.

Noptiera Hesen - inspirație nordică

Cine s-ar fi gândit că frumusețea stilului nordic este la un singur click distanță? Noptiera Hesen combină în mod plăcut nuanțele blatului spațios cu celelalte elemente și e locul perfect pentru o veioză modernă, în nuanțe calde. Trebuie menționate, bineînțeles, și cele două spații suplimentare pentru depozitare: raftul deschis și sertarul care îl însoțește cu grație, pentru ca tu să ții în ordine lucrurile tale preferate, în orice cameră te-ai afla.

Noptiera Damien - stil modern

Nuanțele de cappuccino ale noptierei Damien sunt cele mai bune prietene ale decorațiunilor aurii. Pur și simplu se completează reciproc perfect și adaugă o notă elegantă dormitorului, fără a încărcă vizual spațiul din punct de vedere vizual. Poți considera noptiera Damien un accesoriu potrivit pentru decorurile rafinate, în care predomină culorile închise precum: verde olive, albastru maritim, dar și acele camere luminoase, în tonuri neutre de bej, alb sau gri.

Noptiera Elpasso - stil clasic

Clasică, atemporală și luminoasă – aceasta ar fi descrierea ideală a noptierei Elpasso. Textura de lemn și tonul natural îți aduce posibilități multiple de accesorizare. Îi poți adăuga orice decorațune ai avea în minte, de la plante verzi, vaze cu lalele și până la fotografii cu persoanele iubite, iar aceasta tot va arăta minunat. În plus, e dotată cu două rafturi cochete pentru ca tu să te bucuri de mai mult loc.

Noptiera Byron - stil contemporan

Dacă te pasionează mobilierul actual, dar ai nevoie de spațiu generos pentru depozitare, noptiera Byron poate fi exact ceea ce cauți. Nonculorile alb-negru și bejul care o compun vor face mult mai ușoară integrarea sa în decorul din dormitorul tău, întrucât toate sunt nuanțe versatile, potrivite în mai toate ambientele.

Noptiera Trondheim - stil minimalist

Te gândeai că îi lipsește ceva dormitorului tău minimalist, unde lemnul este vedeta? Ei bine, noptiera Trondheim este o pată modernă de culoare care nu ar trebui să lipsească din niciun dormitor. Influențele industriale își fac simțită prezența prin detaliile noptierei: mânerele și picioarele din linii drepte, clare, dar bine structurate, în ton închis. Accesorizarea potrivită pentru o astfel de piesă de mobilier constă în plante verzi, naturale sau artificiale, care vor contrasta frumos și vor anima cu atât mai mult atmosfera inspirată de natură adusă de textura de lemn a noptierei Trondheim.Descoperă aici toate noptierele și lasă-te inspirat de stilurile și detaliile distinctive ale fiecăreia dintre ele pentru a compune decorul dorit în dormitorul tău odihnitor.