Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
 Adu Primăvara la Tine Acasă cu Noi Piese de Mobilier
Adu Primăvara la Tine Acasă cu Noi Piese de Mobilier

Noua colecție de mobilier pentru primăvară

În noul sezon, reîmprospătează decorul din casă cu noile piesele de mobilier și tapțerie în nuanțe diafane, care vor reuși să îți lumineze toată casa cu gingășia lor. Descoperă în continuare o selecție piese inedite, menite să te facă să te bucuri de aerul special de primăvara în casa ta tot timpul anului. Iar mulțumită aspectului și tonurilor vesele, le poți integra pe toate cu lejeritate în decorul dorit de tine, indiferent de stilul actual al locuinței.

Fotoliu și măsuța - un duo fabulos

Lasă-te inspirat de acest duo încântător, un mix de stil și confort. Fotoliul Rezzo este splendid, atât datorită culorii îndrăznețe, perfectă pentru aceia dintre noi care iubesc culorile puternice, cât și prin aspectul luxuriant. În completarea sa, auriul măsuței Moria arată spectaculos, fiind din aceeași poveste armonioasă precum picioarele fotoliului. 


Masa Lungo - design fermecător

Iată piesa de rezistență a livingurilor contemporane! Noua masă Lungo cu blat de sticlă, picioare stilizate într-un auriu fabulos, aduce camerei un aer distins, dar primitor, care îi invită pe toți cei dragi la masă. În plus, am pregătit în acest articol și scaunele care vor completa la fix ambientul mesei. 


Taburet cu personalitate

E momentul perfectă să adaugi sufrageriei tale o pată de culoare! Cu model extrem de elegant și culori pastel, noile modele tabureți sunt piese remarcabile,care nu ar trebui să lipsească din sufrageriile rafinate. Taburetul Minty, în special, este dotat cu un spațiu cochet pentru depozitare, care menține organizate diverse obiecte, pe care vrei să le ții la îndemână, într-un mod ordonat.

Scaune elegante

Iată piesele care te vor surprinde plăcut de fiecare dată! Grație designului lor delicat, a materialelor atens alese și a confortului sporit pe care ți-l oferă, sunt ideale pentru zona de luat masa a livingurilor și bucătăriilor în care domnește eleganța. Pe lângă varietate, acestea combină superb nuanțele pastel, cu cele vibrante și neutre, pentru a se mula pe orice stil de amenajare ai alege pentru locuința ta. Cu siguranță vor reuși să scoată din anonimat întregul decor, fără prea mult efort. Întreaga colecție nouă de scaune este disponibilă aici