Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Casa Rusu și Rus Savitar, împreună pentru refugiații ucrainieni
Casa Rusu și Rus Savitar, împreună pentru refugiații ucrainieni

Casa Rusu și Rus Savitar, unite pentru a ajuta refugiații ucrainieni. Împreună am hotărât să răspundem cererii de mobilizare din partea autorităților, pentru că înțelegem momentele dificile prin care trec aceste persoane alungate din propriul lor cămin. În parteneriat cu Primăria Dumbrăvița și Primăria Becicherecu Mic, am pus la dispoziția refugiaților un spațiu de cazare propriu, cu peste 50 de locuri de cazare și posibilitatea de a-l extinde până la 100, dar și un alt spațiu în Dumbrăvița care poate găzdui până la 30 de persoane. 

Locul de cazare este funcțional și dotat cu tot ce este necesar, de la toalete, bucătărie, loc de joacă pentru copii și spații de depozitare. De asemenea, fabrica de mobilă Rus Savitar oferă, gratuit, până la 200 de paturi care, în funcție de solicitări și necesitate, pot fi trimise oriunde în țară.

Le oferim totodată gratuit: trei mese pe zi, medicamente, truse medicale, iar suportul medical este asigurat de prietenii noștri de la MedLife. Asigurăm autorităților transportul refugiaților de la graniță până la locul de cazare temporară din localitatea Carani, din județul Timiș, prin autobuzele companiei.

Casa Rusu împreună cu asociații suedezi reprezențati de către Ola Rollén sunt dispuși să ofere orice fel de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni, pentru a putea face față cu brio acestor vremuri grele.

„Vom ajuta oricât timp este nevoie” - Cristian Rusu, administrator Casa Rusu.

Pentru orice detalii legate de ajutorul pe care îl oferă companiile Casa Rusu și Rus Savitar, puteți suna la numărul de telefon: 0758.249.320, persoană de contact Ana-Maria Dana.