Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 Idei Pentru Amenajarea Livingului cu Bun Gust
3 Idei Pentru Amenajarea Livingului cu Bun Gust

Amenajare living casă

Amenajarea unui living primitor, în care domină totodată eleganța poate fi o adevărată provocare. De aceea, pentru a-ți face treaba mai ușoară, am pregătit pentru tine câteva idei și sugestii de produse. Îți prezentăm, astfel, o colecție inedită, în stil clasic, dar și piesele de mobilier care te vor ajuta să creezi un living pe placul tău.

1. Alege mobilier versatil pentru living

O singură amenajare îți poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de un living elegant, confortabil și cu aspect atemporal, care trece cu brio testul timpului și nu se demodează. Această amenajare este Atena, în nuanța stejar magia, ce conține: suportul TV, un corp suspendat cu două uși, o etajeră și un dulap cu vitrină și sertare. Suportul TV servește atât piesă de mobilier practică, cât și ca piesă de decor, deoarece o poți personaliza cu decorațiunile preferate. În plus, te poți juca cu decorațiunile expuse la vedere și le poți schimba în funcție de sezon.



Spre exemplu, primăvara, o vază cu un buchețel de lalele va arăta minunat pe acest suport, iar în celelalte sezoane, poți opta pentru dovleci decorativi sau crenguțe de brad. Iar pentru a completa camera, îți sugerăm taburetul Minty. E atât elegant, realizat dintr-un material catifelat, cât și util, având inclus un spațiu de depozitare.

2. Optează pentru tapițerii pentru extra confort

Am selectat pentru tine două modele, care te vor impresiona prin fiecare detaliu. De la designul luxuriant, nuanțele alese, materialele de înaltă calitate și până la structura realizată cu mare atenție, ambele te vor ajuta să creezi un spațiu destinat relaxării. Fie că optezi pentru fotoliul Crown de un negru impunător, fie pentru fotoliul Prius roșu închis, oricare dintre acestea va adăuga un plus de rafinament livingului tău grație coloristicii deosebite.


3. Nu uita de vedeta sufrageriei - Zona de dining

Deloc de neglijat este zona de luat masa. Acest spațiu din casă este unul esențial, întrucât găzduiește mesele cu prietenii, familia, și toate evenimentele importante din viața ta, pe care vrei să le petreci în ambientul cald al casei. Pentru acest lucru, ai nevoie să creezi un spațiu intim, relaxant, dar totodată care să îmbie toți musafirii la conversații deschise și plăcute, încurajându-i să se simtă ca acasă. Pentru această misiune a fost creată amenajarea Atena, compusă din comodă, oglinda mare, o etajeră cu două uși și două sertare cochete și un dulap pentru spațiu suplimentar, în care poți depozita inclusiv vasela favorită pentru masă.


Bonus - Adaugă scaune colorate sau în tonuri neutre

După preferințele tale și a decorului general pe care vrei să îl redai - tineresc, clasic, chic sau cu accente moderne - e important să închei amenajarea cu alegerea unor scaune potrivite pentru masă dorită. Am pregătit astfel trei modele în stiluri diferite, dar caracterizate de doi numitori comuni: versatilitatea și calitatea lor. În ordinea apariției din imagine, acestea sunt: scaun K379scaun Toledo 3 și scaunul Velo alb.