Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
De ce să alegi mobilă modulară în bucătărie?
De ce să alegi mobilă modulară în bucătărie?

Atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei, e destul de greu să ajungi la un acord practic-estetic. Trebuie să găsești soluția perfectă de așezare a dulapurilor și obiectelor electrocasnice, iar dacă dispui de un spațiu restrâns, provocarea e și mai mare. Există, însă, o soluție salvatoare: versatilul sistem modular, compus din piese separate și creat special pentru bucătăriile mici. Iată de ce ar trebui să apelezi și tu la un astfel de sistem:



Amenajarea se transfomă într-o joacă de copii

Îți amintești că în copilărie erai pasionat de puzzle-uri colorate și de cât de mult îți plăcea să cauți și apoi să potrivești fiecare piesă? Dacă alegi să îți amenajezi bucătăria cu ajutorul unui sistem modular, se va întâmpla exact la fel – te vei bucura de libertatea de a aranja în voie elementele componente. 



Un sistem modular înseamnă super-organizare

Mobilierul bine compartimentat e extrem de util într-o bucătărie, deoarece acesta îți oferă spațiul necesar de depozitare a tuturor instrumentelor de gătit. Pentru a profita cât mai mult de spațiul de care dispui, în partea inferioară vei avea nevoie de cel puțin două piese separate: un dulap pentru tigăi, oale sau farfurii, și un corp cu sertărașe. În acest fel, vei putea aranja după bunul plac atât bolurile de diferite dimensiuni, cât și tacâmurile, iar capacele sau cutiuțele de plastic vor avea și ele un sertar dedicat.

Face loc electrocasnicelor

Un alt avantaj al alegerii unui sistem modular este faptul că acesta permite încorporarea cu ușurință a electrocasnicelor. Vei avea cu siguranță nevoie de un cuptor, iar sistemul Nova conține o piesă inferioară creată special pentru potrivirea acestuia în cadrul mobilierului. Ca să fie și mai ușor să finalizezi accesorizarea bucătăriei, îți punem noi la dispoziție o mică colecție de cuptoare. Modelul electric de la Wirlpool, de exemplu, are finisaj din inox de calitate superioară, dimensiuni potrivite și e accesibil ca preț. În plus, îți oferă 4 funcții de gătire și un grill încorporat.

Încurajează realizarea amenajărilor pe colț

Nova e alegerea potrivită pentru mobilarea bucătăriilor mici deoarece conține și piese care permit amenajările pe colț: fie că vorbim de cele inferioare sau cele superioare. Iar dacă ai în bucătărie și o centrală, acest sistem modular te scoate imediat din încurcătură! Un corp superioar de mici dimensiuni îți permite să ascurzi aparatura inestetică, pentru a crea în încăpere un decor plăcut și neaglomerat.

Estetica nu e nici ea mai prejos

Pe lângă aspectul practic, oferit de piesele separate și ușor de combinat, sistemele modulare îți permit să creezi decoruri inedite, potrivite personalității tale. Dacă îți dorești o amenajare clasică în bucătărie, poți alege între modelul Nova alb lucios sau crem, dacă preferi, însă, culorile puternice, poți opta pentru varianta roșu intens.


Dacă ești mai degrabă adeptul amenajărilor ieșite din tipare, mobilierul Celia îți va satisface în totalitate spiritul nonconformist. Cu ajutorul tehnologiei revoluționare de print digital, acestui sistem modular i-au fost aplicate mesaje vesele și imagini sugestive, care vor avea un efect pozitiv asupra întregii încăperi, realizând un decor plin de personalitate și un ambient primitor.

Decorarea bucătăriei nu mai trebuie să fie o chestiune complicată. Apelând la un sistem modular, vei găsi soluții la toate problemele de amenajare, fie că sunt de ordin practic sau estetic. În plus, va fi amuzant să potrivești piesele alese pentru a crea o imagine completă în bucătărie. Dacă ai nevoie de sfaturi, cosultanții noștri sunt mereu gata să îți ofere sugestii și îndrumări pentru alegerea pieselor potrivite. Vizitează-i în magazinul cel mai apropiat și începe joaca de-a mobilarea! www.mobilacasarusu.ro/magazine

Comentarii (1)

  • Avatar
    Voinea Alina- Florența
    12 iul 2017 /

    Mobilierul se poate poate executa după dimensiunile solicitate de client?