Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Dressing dormitor  Lira - te ajută să amenajezi cum vrei
Dressing dormitor Lira - te ajută să amenajezi cum vrei

Alegerea dressingului perfect și integrarea acestuia în amenajarea unei încăperi poate părea o activitate complicată, mai ales atunci când spațiul sau bugetul de care dispui sunt limitate, însă colecția Lira e aici să te scoată din încurcătură. Modernă și versatilă, aceasta este compusă dintr-o mare varietate de piese și accesorii tocmai pentru a-ți permite să realizezi cu minim de efort decorul potrivit și să pui în valoare fiecare colțișor al încăperii. 

Descoperă mai jos atuurile colecției modulare, care o transformă într-o soluție de amenajare salvatoare!

Dulapuri versatile și încăpătoare

Cea mai mare problemă în alegerea dressingului este adaptarea pieselor componente spațiului încăperii. Pe de o parte, ai nevoie de dulapuri cât mai încăpătoare pentru multitudinea de haine pe care le-ai adunat de-a lungul timpului, pe de altă parte, nu vrei să aglomerezi prea tare decorul. Pentru a te ajuta să realizezi echilibrul perfect între practic și estetic, colecția Lira îți propune nu unul, nu două, ci șapte tipuri de dulapuri, cu lățimi variind de la 50 cm la 306 cm.

Astfel, dacă vrei să amenajezi o încăpere de dimensiuni reduse, poți alege să combini două dintre cele mai mici modele sau varianta pe colț, care te va ajuta să valorifici fiecare centimetru, atât de valoros în cazul camerelor de mici dimensiuni.


Dacă ai dedicat hainelor tale o încăpere spațioasă, poți face combinații nenumărate de dulapuri, așezându-le pe cele de mici dimensiuni alături de cele mai încăpătoare piese ale colecției. Și fiindcă aspectul estetic e la fel de important ca organizarea când vine vorba de amenajarea unui dressing modern, dulapurile colecției Lira sunt disponibile într-o gamă variată de culori, pentru a-ți permite să le combini după bunul plac. Nuanța stejar bardolino este completată armonios de tonuri plăcute de galben pai, maro sau negru, transformând piesele acestei colecții în alegerea perfectă de amenajare pentru iubitorii stilului natural.

Accesorii salvatoare

Cuvântul cheie al dressingului perfect este organizarea, iar cu ajutorul accesoriilor colecției Lira te poți bucura din plin de acest aspect. De la pantaloni, cămăși, cravate sau curele, toate piesele vestimentare din garderoba ta își vor găsi locul potrivit în aceste dulapuri versatile. Dacă ești o persoană organizată și îți place să aranjezi hainele în funcție de tip, culori sau materiale, poți alege separatorul colecției sau poți personaliza spațiul disponibil cu ajutorul polițelor - alege câte vrei și organizează-ți dulapul după bunul plac!


Seturile de bare pentru umerașe sunt perfecte pentru cei care au în garderobă un număr mare de cămăși sau sacouri. Dacă ești un om de afaceri, vei îndrăgi suporturile de cravate și curele, pe când cel pentru pantaloni vine la îndemâna tuturor - fie că vorbim de blugii celor mici, de pantaloni de damă sau de costume bărbătești. În plus, coșul extractabil te va ajuta să ai mereu la îndemână piesele vestimentare de dimensiuni mici, iar setul de lumini te va ajuta să găsești hainele potrivite indiferent de oră, fără a fi nevoit(ă) să aprinzi becul în încăpere și să deranjezi somnul celor dragi.

Comode cu super design

Dacă atuul principal al dulapurilor Lira este varietatea de mărimi, comodele colecției sunt piesele de rezistență în materie de design. Forma impunătoare, jocul plăcut de culori realizat prin combinarea ingenioasă a sertarelor și materialul cu textură naturală vor transforma aceste piese în personajele principale ale amenajării. Deși designul este cel care impresionează la prima vedere, nici aspectul practic al comodelor nu este de neglijat. Datorită varietății de modele, poți alege varianta potrivită nevoilor tale, pentru organizarea optimă a obiectelor de mici sau mari dimensiuni: cu model în formă F - compus din două uși, cu model în formă L - compus dintr-un sertar și două uși sau varianta cu trei sertare.

Etajere ingenioase

Pe lângă dulapurile încăpătoare și comodele încântătoare, ai nevoie de un loc în care să așezi decorativele tale preferate - fie că vorbim de fotografii cu cei dragi, ceasuri, colecții de mașinuțe sau statuete. Pentru a te ajuta să realizezi un decor unitar, colecția Lira îți aduce etajere cu design slim, ușor de strecurat lângă patul tău, indiferent de spațiul disponibil. Iubești lectura? Această piesă va fi preferata ta, deoarece îți va permite să ai mereu la îndemână toate cărțile preferate. Sfatul nostru pentru o amenajare echilibrată ar fi să așezi câte o etajeră pe fiecare parte a patului - astfel, armonia decorativă a încăperii tale va fi completă.

E timpul să te bucuri și tu de dressingul la care ai visat mereu! Intră pe mobilacasarusu.ro, descoperă toate piesele colecției Lira, alege-le pe cele potrivite încăperii tale și combină-le pentru a crea amenajarea perfectă!

Comentarii (3)

  • Avatar
    Domnita anica
    25 iun 2017 /

    Vreau dulap in dormitor pe perete in 5 usi in cat timp e gata

  • Avatar
    Domnita anica
    25 iun 2017 /

    Vreau mobila in dormitor dulap in 5 usi pe tot peretele in cat timp e gata

  • Avatar
    Eremie Mariana
    31 iul 2017 /

    Buna seara! As dori modelul lira cu uși culisante la o dimensiune de 2,70 m in nuanțe se alb si gri deschis. As dori un preț aproximativ ...http://www.mobilacasarusu.ro/img/cms/dp3.jpg.Multumesc!