Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Mobilier printat pentru decoruri ingenioase
Mobilier printat pentru decoruri ingenioase

Îți dorești să creezi acasă decoruri inedite, care să îți reflecte în totalitate personalitatea? Alege faimosul mobilier printat! Adâugând pieselor simple de mobilier o doză de inedit, acesta îți permite să dai frâu liber creativității și spiritului inovator, pentru a realiza un decor armonios, în tendințe.

Ce înseamnă printul digital?

Mai multe decât o soluție creativă, tehologia revoluționară de print digital este și o modalitate de a asigura rezistență mobilierului tău. Aceasta presupune imprimarea pozelor de diferite dimensiuni direct pe plăcile de PAL, acoperite cu un strat protector de lac, care protejeză piesele de mobilier împotriva depunerii prafului sau zgârierii, asigurând durabilitate de durată. Datorită versatilității ridicate, această tehnologie își găsește locul în decorul oricărei încăperi - fie că vorbim de biblioteci pentru living, paturi pentru camera copiilor sau chiar mobilier de bucătărie, îți va fi ușor să realizezi o amenajare inedită cu ajutorul colecțiilor printate Casa Rusu.

Mobila printata pentru living

Nu e pentru nimeni o noutate faptul că livingul este camera vedetă a casei. Datorită spațiului generos, acolo ai libertatea de a te juca cu nuanțele alese, mobilierul preferat, tapițeriile pufoase. Pentru a-ți încuraja dorința de inovație și spiritul nonconformist, îți propunem să renunți la clasicele biblioteci în nuanțe de lemn sau monocorme și să alegi, în schimb, piesele cu print digital.

O idee bună pentru cei care doresc să realizeze amenajări tinerești, pline de vitalitate, este colecția Galaxy, ale cărei nuanțe neutre de gri și negru sunt combinate armonios cu dungile multicolore. Galbenul, roșul și galbenul vor ieși în evidență în livingul tău, fără a deranja prin intensitate. Acestea vor completa, în schimb, cromatica întregii încăperi, oferindu-ți libertate deplină în alegerea celorlalte piese de mobilier. Un alt avantaj în alegerea acestei colecții este versatilitatea: fiind vorba despre o structură modulară, poți achiziționa piesele separat, pentru a le adapta cu ușurință, indiferent de spațiul încăperii.

Supriza în materie de print digital este probabil biblioteca Tempo, care dovedește că tehnologia modernă se poate combina armonios cu nuanțele neutre, pentru a realiza un decor inedit de inspirație rustică. Dacă ești adeptul stilului, alăturarea de nuanțe, liniile simple și modele delicate te vor cuceri cu siguranță, dovedindu-ți că mobilierul cu print digital este atemporal, păstrându-și frumusețea generații de-a rândul.

Mobila printata pentru bucătărie

Deși majoritatea au tendința de a neglija aspectul estetic când vine vorba de amenajarea bucărăriei, concentrându-se mai degrabă pe cel practic, cu ajutorul printului digital e ușor să te bucuri de un decor complet, inedit și plin de personalitate. Datorită versatilității sale, colecția modulară Celia îți va permite să realizezi exact amenajarea la care ai visat mereu, fără să faci vreun compromis legat de funcționalitate. Imaginează-ți că alegi piesele de care ai nevoie - cumperi separat dulapurile încăpătoare pentru tigăi, cele destinate electrocasnicelor încorporabile și corpurile superioare destinate instrumentelor de gătit - le așezi în funcție de spațiu, dar te bucuri în plus de o estetică deosebită. Clasica combinație cromatică alb-negru este modernizată cu ajutorul unui mesaj vesel și jucăuș, care te va binedispune în fiecare dimineață și îți va face poftă de gătit. Good Food - Good Life este mai multe decât un simplu text - datorită fonturilor mari și nuanței intense de Greenery, acest mesaj va ieși cu siguranță în evidență, înviorând nu doar decorul, ci fiecare persoană care trece pragul bucătăriei.

Mobila printata camera copiilor

Cei mici vor fi cu adevărat hipnotizați de jucăușul print digital. Realizată parcă special pentru aceștia, tehnologia modernă permite imprimarea fotografiilor cu personajele animate preferate, supereroi, lumi fantastice sau modele geometrice colorate și captivante, pentru transformarea camerei lor într-un adevărat univers de poveste.

Denumită după îndrăgita păpușă din lemn, colecția Pinochio te va ajuta să creezi un decor de vis în camera mezinului familiei. Fiind vorba de un sistem modular, va fi ușor să alegi doar piesele necesare, să le combini asemeni pieselor unui puzzle și să vă bucurați apoi împreună în decorul nou-nouț. Albul simplu al patului, dulapurilor și comodelor este completat jucăuș de către imaginile păsărilor multicolorare, realizate parcă din origami și aplicate ulterior pe mobilier pentru a proteja somnul celor mici sau imaginile unei galaxii fantastice - alegerea perfectă pentru copii care visează să exploreze universuri inedite în fiecare seară.

Stai liniștit(ă)! Nu am uitat nici de adolescenții familiei. Deja preocupați de studiu, ei nu mai visează la planete și nave spațiale, dar își doresc cu siguranță un decor în tendințe, plin de vitalitate, care să le exprime spiritul creativ. Special pentru ei am creat amenajarea Alvin, compusă din birou pentru studiu, mini-bibliotecă pentru colecția numeroasă de cărți și manuale școlare, un dulap încăpător pentru haine și un pat odihnitor, unde acesta își va încărca bateriile după o zi lungă de cursuri. E o colecție completă, care îndeplinește atât nevoia lor de spațiu, cât și dorința de a ieși în evidență prin alegerile făcute!

Îndrăznește! Intră în site pe secțiunea mobilier printat, descoperă colecțiile noastre printate și realizează decoruri ieșite din tipare, impresionante prin jocuri de culori, imagini haiose, mesaje motivaționale sau fotografii captivante. Dacă ai nevoie îndrumări, îi poți vizita pe colegii noștri în cel mai apropiat magazin Casu Rusu, care te vor întâmpina cu sfaturi de amenajare și o colecție variată de mobilier.