Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Idei de amenajare pentru camera copilului
Idei de amenajare pentru camera copilului

E început de an școlar, e timpul să dai viață camerei copilului tău! Până la urmă, ce poate fi mai motivant pentru un mic învățăcel decât un decor de nota 10? Pentru a te ajuta să creezi în timp scurt un ambient călduros și plin de culoare, pe gustul micuțului tău, ți-am pregătit mai jos câteva idei care îi vor transforma camera în locul său preferat de studiu și relaxare.

Creează un loc de studiu primitor

Când își scrie temele, copilul tău are nevoie de un loc primitor și prietenos, care să îl îndemne să își continue studiul, chiar dacă el și-ar dori de fapt să se joace cu prietenii de bloc. De aceea, tu trebuie să te asiguri că are parte de un ambient plin de viață și culoare, care să îi transmite energia de care are nevoie. Vopsește pereții în culori intense, decorează-i cu tablouri vesele - poate chiar desene ale copilului tău, dar mai ales alege un birou care să îi stârnească cheful de studiu!


Cel mai important atu al biroului perfect este organizarea - instrumentele de scris ar trebui așezate într-un suport specializat, iar pentru cărticele, manuale și caiete de scris vei avea nevoie de sertare separate. Astfel, școlarului tău îi va fi ușor să se concentreze asupra problemelor de algebră sau geometrie. Nu uita, însă, de aspectul estetic! Pe lângă organizare, cei mici au nevoie și de un strop de creativitate pentru a realiza ușor o compunere veselă sau un proiect inedit. Alege un mobilier cu print digital, care se remarcă prin aspectul proaspăt, dinamic și cucerește prin jocul viu de nuanțe și culori!

Alege un pat pufos și colorat

După muncă, și răsplată! Adică după ore de studiu, cel mic are nevoie de un somn odihnitor, care să îi încarce bateriile pentru a doua zi de școală. Dacă ai doi copii, cea mai practică alegere ar fi paturile supraetajate, care îți vor permite să economisești spațiul încăperii, dar vor asigura și distracția micuților.

Dacă fetița ta încă visează la tărâmuri de poveste și are așternuturi cu prințesa preferată, ar trebui să alegi un pat care să îi exprime feminitatea și fragilitatea. Un model desprins parcă din basmele fermecate cu zâne și spiriduși, în nuanțe de roz și verde pal, cu o tăblie în forma petalelor de trandafir, îi va asigura micuței tale un somn odihnitor și vise frumoase.

Joacă-te cu nuanțe puternice și modele vesele

De la pereți la mobiler sau de la decorative la lenjerii de pat, camera unui copil trebuie să exprime veselie, indiferent de vârstă. Și ce exprimă mai bine voioșia și spiritul ludic al celor mici decât jocurile de culoare? Înainte să cumperi dulapuri, vopsele sau covoare înflorate, gândește-te, însă, ce nuanțe s-ar potrivi în camera copilului tău: albastrul și verdele e în general alegerea perfectă pentru băieți, pe când fetele iubesc nuanțele calde de galben, roșu sau roz.


Nu trebuie să uiți nici de faptul că cei mici cresc vizibil an de an și că tocmai de aceea ar trebui să realizezi o amenajare care să reziste testului timpului. Dacă la început, decorul unui copil are nevoie doar de un pat pufos, un dulăpior de haine și niște etajere pentru jucăriile preferate, în timp va trebui să adaugi în cameră piese de mobilier și decorative adaptate vârstei sale.

Tocmai de aceea, noi îți recomandăm să apelezi la colecțiile modulare, care îți vor permite să achiziționezi pe rând piesele dorite pentru ca decorul camerei să se dezvolte odată cu cel mic. Colecția Pinochio, de pildă, te îndeamnă să combini în mod armonios pasiunea pentru culoare și design inedit, obținut cu ajutorul printului digital, și nevoia de adaptare la spațiul încăperii.


Acum e mai ușor ca niciodată să creezi un decor de nota 10 în camera copilului tău! Aici vei găsi tapițerii pufoase, toate la REDUCERE de 25%, și piese variate de mobiler, la 15% REDUCERE. Dacă ai nevoie de sugestii de amenajare, consilierii noștri de vânzări din magazinele fizice sunt gata oricând să te învețe cum să combini culorile sau să alegi modelul de mobilier potrivit în funcție de bugetul sau decorul tău. Nu ezita să îi contactezi la următoarea vizită!