Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Un nou logo. O nouă imagine.
Un nou logo. O nouă imagine.

Casa Rusu, compania de retail a producătorului timişorean de mobilier Rus Savitar, se află în prezent într-un moment propice de expansiune, reușind să câștige în ultimii ani din ce în ce mai multă notorietate. Pentru a marca acest success, Casa Rusu își transformă imaginea cu ajutorul unui logo modern, dorind să-și alinieze identitatea vizuală cu experiența oferită în magazine și strategia actuală de marketing.
 
Reînnoirea identității Casa Rusu se realizează cu ajutorul unui logo definit de simplitate și eleganță, care se diferențiază de vechea imagine printr-un design minimalist și contemporan, reprezentând fidel esența brand-ului.
 
“Am simțit nevoia de actualizare a identității noastre vizuale pentru a le oferi clienților o imagine coerentă a magazinelor Casa Rusu, atât din punct de vedere al experienței de cumpărare, cât și din punct de vedere al comunicării. Această decizie vine ca urmare a expansiunii lanțului de magazine Casa Rusu în România, dar și a dorinței de a ne prezenta sub egida unui logo care este în ton cu piesele de mobilier și decorațiunile pe care le punem la vânzare”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.
 
Noul logo Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, minimaliste, elegante, modulare, ușor de asamblat.
 
“Sperăm ca toți clienții Casa Rusu să vadă în această schimbare de identitate vizuală o reînnoire a promisiunii pe care le-am facut-o încă de la începtul activității noastre și anume, promisiunea de a le oferi întotdeauna mobilier de înaltă calitate, în ton cu tendințele", a adăugat Cristian Rusu.
 
Îmbinând tradiția și pasiunea pentru mobilier cu viziunea și perspectiva unui viitor care oferă noi oportunități, Casa Rusu rămâne loială consumatorilor săi și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora cu promptitudine.
 
Noua identitate va fi prezentată pentru prima dată în cadrul lansării unui nou magazin Casa Rusu în Timișoara, în centrul comercial Auchan, de pe calea Aradului, nr. 56.
 
Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de peste 20 de ani. Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu  s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.