Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cadouri, surprize și premii la Marea Deschidere Casa Rusu din Timișoara
Cadouri, surprize și premii la Marea Deschidere Casa Rusu din Timișoara

În 20 octombrie 2017, Casa Rusu redeschide cel mai modern magazin de mobilier și decorațiuni din țară, la Timișoara, în centrul comercial Auchan de pe Calea Aradului, nr. 56. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea acestuia va fi sărbătorită cu o mulțime de surprize, promoții unice, concursuri și workshop-uri de design interior susținute de Adela Pârvu.

Casa Rusu, compania producătoare de mobilă cu o tradiție de peste 20 de ani, redeschide cel mai modern magazin la Timișoara, proiectat pentru a cuprinde cât mai multe produse din colecțiile de mobilier și decorațiuni și pentru a aduce la viață experiența de acasă. O dată cu acest eveniment, Casa Rusu lansează și o nouă identitate vizuală, una care surprinde mult mai bine esența brandului.



În weekend-ul deschiderii – 20 – 22 octombrie 2017 – noul magazin Casa Rusu va fi gazda unor activități dedicate special clienților, care vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize. Astfel, pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor avea parte de reduceri de până la 50% la mobilier și decorațiuni, workshop-uri susținute de bine-cunoscutul designer de interior Adela Pârvu, dar și de designerii și proiectanții Casa Rusu, surprize pentru copii și multe alte cadouri. Mai mult decât atât, primii 500 de cumpărători vor primi un cadou surpriză.

Pentru a sărbători Marea Deschidere așa cum se cuvine, Casa Rusu organizează și un concurs online. Prin intermediul acestuia, participanții sunt invitați să surprindă momente frumoase din unul din magazin Casa Rusu și să încarce fotografia pe contul personal de Instagram, folosind hashtag-urile #CasaRusu și #MareaDeschidere. La finalul concursului, un norocos va câștiga trei fotolii moderne.

Ne-am dorit să aducem un aer proaspăt în noul magazin Casa Rusu din Timișoara și să oferim oamenilor o experiență plăcută. Acest eveniment are o dublă însemnătate pentru noi, fiind și momentul în care lansăm, oficial, noua identitate vizuală a companiei, una care reflectă într-o manieră mai profundă tot ceea ce înseamnă Casa Rusu - mobilier de calitate, grijă pentru consumator și pasiune pentru ceea ce facem. Cristian Rusu, proprietar Grup Rus Savitar.

Mai multe informații despre Marea Deschidere pe www.mobilacasarusu.ro/mareadeschidere

Despre Casa Rusu
Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de peste 20 de ani. Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu  s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.