Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum să-ți amenajezi casa de Crăciun?
Cum să-ți amenajezi casa de Crăciun?

Cea mai frumoasă perioadă din an este mereu un prilej de sărbătoare și un moment de reîntâlnire cu prieteni, familie și oameni dragi din viața fiecăruia dintre noi. Și cum, în mod tradițional, Crăciunul se sărbătorește acasă, ți-am pregătit o listă de idei care să te inspire în amenajarea și decorarea corespunzătoare a locuinței tale, în așa fel încât să o transformi într-un spațiu primitor, cald și festiv.

LIVINGUL

Cel mai probabil, aceasta este încăperea în care împodobești bradul și îți primești musafirii, motiv pentru care trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. În primul rând, alege o canapea încăpătoare și confortabilă - fie că optezi pentru una în ton cu sărbătorile, cum este canapeaua Boris, fie că alegi o nuanță neutră, ca cea a colțarului Marina. Dacă o alegi pe cea din urmă, o poți transforma cu ușurință într-una festivă, cu ajutorul decorațiunilor. Mai exact, o poți accesoriza cu o pernă cu volane și steluțe, în culorile specifice Crăciunului, iar dacă mai adaugi un tablou tematic și câteva suporturi pentru lumânări, atmosfera e perfectă!

SUFRAGERIA

Preparatele tradiționale sunt mereu delicioase, însă atunci când sunt servite în ambientul perfect, devin și mai gustoase! E extrem de simplu să creezi și tu un astfel de decor, folosind doar câteva elemente.

În orice sufragerie, masa și scaune sunt elementele principale. Îți recomandăm să alegi una cât mai simplă, în nuanțe neutre, care îți va permite să te joci cu accesorizarea de Crăciun. Un bun exemplu este masa Herbert cu un design original, destul de încăpătoare pentru o familie numeroasă. Nuanța sa caldă se potrivește cel mai bine tematicii festive! Pentru accesorizare, optează pentru o față de masă simplă, dar de efect, câteva lumânări, poate chiar și o vază în care să așezi câteva ramuri de brad.

În mod evident, nu pot lipsi nici farfuriile! Alege un set de foarte bună calitate, de preferință realizat din porțelan - sigur îi vei impresiona pe oaspeți! Pentru prăjituri, uită de banalele tăvi! O etajeră elegantă va pune mult mai bine în valoare delicatesele pe care le-ai pregătit.

Cu locuința pregătită pentru oaspeți tăi, te poți bucura din plin de sărbătorile de iarnă. Descoperă și mai multe decorațiuni și obiecte de mobilier pe gustul tău pe www.mobilacasarusu.ro