Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Ultra Violet - Culoarea anului 2018
Ultra Violet - Culoarea anului 2018

Ultra intens, ultra atrăgător, ultra îndrăzneț - Ultra Violet! Aceasta este culoarea vedetă a anului, aleasă de Pantone. O nuanță distinctă și complexă, care transmite originalitate, potrivită pentru a-ți exprima liber creativitatea.

Deși nu pare o culoare ușor de controlat, mai ales în decorul interior, este una care vă oferă oportunitatea de a crea un ambient inedit, folosindu-vă doar de câteva elemente. Cum anume? Iată câteva idei care s-ar putea să vă inspire!

Ultra violet ca piesă centrală

Într-o încăpere în care predomină nuanțele neutre, o canapea Ultra Violet cu siguranță va atrage toate privirile! Este o piesă de efect, vedeta camerei, care va aduce puțină vitalitate și un aer de eleganță aparte. Colțarul Margot este o opțiune ideală atât din punct de vedere al culorii, cât și al funcționalității, având un sistem de extensie de tip sertar, care îți permit să îl transformi într-un pat extrem de confortabil pentru musafirii tăi.

Accente Ultra Violet

În cazul în care îți dorești ca doza de Ultra Violet să fie mai subtilă, îți recomandăm să optezi pentru obiecte de mobilier mai mici în această nuanță. Astfel, vei păstra doza de vitalitate și culoare, însă într-un mod mai discret. Un bun exemplu în acest sens este lenjeria Oriental bedlinen, perfectă pentru un dormitor modern, luminos și primitor.

Ultra Violet în mici detalii

Decorațiunile cu personalitate sunt mereu cele care fac diferența, iar cele în culoarea anului 2018 nu fac excepție! Adaugă puțină culoare prin orice obiect decorativ - o vază, o pernă, un vas ceramic sau un suport de lumânare - totul este permis. Dacă îți dorești să fii puțin extravagant, adaugă un tablou impozant, pictat manual, cum este Lilies Pink, care va completa de minune decorul casei tale și va pune în valoare întrun mod elegant celelalte elemente din încăpere.

Ești pregătit să îți transformi casa? Găsește-ți inspirația pe www.mobilacasarusu.ro