Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 tipuri de dormitoare pentru 4 tipuri de cupluri. Voi pe care îl preferați?
4 tipuri de dormitoare pentru 4 tipuri de cupluri. Voi pe care îl preferați?

Știți zicala: spune-mi în ce tip de dormitor dormiți ca să-ți spun ce fel de cuplu sunteți? Nu era chiar așa proverbul, dar cred că dormitorul ales spune multe despre dinamica cuplului și calitățile acestuia.

Vă prezentăm mai departe 4 dormitoare modulare și genul de cupluri care credem că se potrivesc cu ele. De ce dormitoare modulare? Pentru că nici o relație nu este la fel si pentru că dormitoarele noastre modulare pot fi adaptate foarte ușor spațiului și nevoilor voastre de cuplu. Ele sunt disponibile în diverse culori, diverse dimensiuni și pot fi completate cu obiecte decorative care să întregească atmosfera din încăpere.

Vă lăsăm pe voi să ne spuneți dacă am intuit bine care dormitor vi se potrivește.

Dormitorul modular Florena – pentru cupluri zen

Deși numele te duce cu gândul ușor într-o altă direcție, în detaliile dormitorului Florena se pot întrezării influențele unui minimalism zen, de origine asiatică. Cuplurile care preferă acest dormitor pun preț mare pe liniștea lor sufletească, pe relaxare și pe libertatea sufletului. Apreciază lucrurile valoroase și refuză să își aglomereze viața cu obiecte sau chiar relații inutile. Există o atmosferă de eliberare și relaxare deplină în acest tip de dormitor. Iar lucrul acesta se poate vedea și în cadrul relației din cuplu.

Dormitorul modular Dante – pentru cupluri care iubesc natura

Rustic, cu finisaje natur și o materialitate plăcută la atingere, dormitorul Dante este perfect pentru cuplurile care debordează de creativitate, care iubesc să iasă în natură, să se plimbe vara pe munte, să descopere locuri noi. Pentru aceste cupluri natura este ca o a doua casă. Relația este una sinceră, care atunci când este îngrijită crește frumos precum un copac. Dormitorul este și sursa de reîncărcare pentru acest tip de cupluri.

Dormitorul modular Mars - pentru cupluri orientate spre succesul profesional

Pentru cuplurile moderne, urbane, active, dormitorul Mars este o reflexie a personalității lor. Cuplurile care preferă acest tip de dormitor sunt ambițioase, sunt foarte încrezătoare în forțele lor, știu ce își doresc și cum să obțină ceea ce își doresc. Dormitorul este sanctuarul lor, locul cel mai intim unde, după o zi dificilă și de cele mai multe ori epuizantă, se reîncarcă. În același timp este probabil singurul loc unde își permit să fie vulnerabili unul cu celălalt. Dormitorul modular Mars este o reflexie a succesului și statului lor.

Dormitorul modular Nero – pentru cupluri mondene

Daca primul exemplu ne-a amintit de tendințele minimaliste asiatice, acum ne îndreptăm atenția spre minimalismul scandinav care se regăsește în fiecare detaliu al dormitorului modular Nero. Dormitorul Nero este perfect pentru cuplurile care apreciază și iubesc orașul și viața de noapte a acestui. Aceste cupluri sunt pline de viață, trăiesc intens, iar diminețile sunt făcute pentru cel mai dulce somn, nu pentru a merge la birou. Dormitorul Nero, prin stilul său scandinav îmbină în caracterul cuplurilor care l-au ales poziția lor în societate și plăcerea lor de a trăi fiecare clipă cât mai intens.

Revenind la întrebarea din titlu: voi pe care îl preferați și cu care tip de dormitor vă potriviți?