Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 lucruri de care să țineți cont când vă amenajați biroul acasă
4 lucruri de care să țineți cont când vă amenajați biroul acasă

Astăzi vă vom prezenta cum să îmbini utilul cu plăcut, confortul cu frumosul pentru a crea un spațiu de lucru productiv, chiar acasă. Un spațiu office care să vă ajute să fiți mai productivi, dar care să minimizeze efortul depus și care să vă aducă satisfacție.

Sursa de lumină

Unul dintre cele mai importante elemente de care trebuie să țineți cont atunci când vă amenajați biroul acasă este sursa principală de lumină. Unde sunt poziționate geamurile și cât de multă lumină intră prin ele. Este recomandat pe timpul zilei să vă folosiți de lumina naturală, care este mult mai prietenoasă cu ochii decât cea artificială. Seara însă, în locul unor lumini suspendate este mult mai bine să aveți o lampă de birou care să vă ajute să vă focalizați atenția.

Un scaun confortabil

Dacă lumina naturală poate în unele cazuri fi înlocuită cu cea artificială, scaunul de birou pe care îl utilizați 4, 6 sau uneori chiar și 8 ore pe zi, vă poate face munca un calvar sau o adevărată plăcere. Căutați un scaun în care nu doar că vă simțiți confortabil, dar și care vă susține coatele și vă ține spatele drept. De asemenea, căutați un scaun de birou a cărui înălțime o puteți ajusta pentru a ca picioarele să atingă podeaua. O poziție corectă în scaunul de birou înseamnă mai puțină oboseală și mai puține dureri de spate.

Spații de depozitare

Odată ce ați rezolvat problema luminii și a scaunului de birou este important să aveți toate lucrurile la îndemână. De aceea, este bine ca biroul pe care îl utilizați să aibă spații de depozitare, sertare și rafturi la îndemână unde să puteți pune acte, hârtii, caiete, pixuri, notițe, planuri sau dosare. Astfel de soluții puteți găsi și printre ofertele noastre de birouri dintre care puteți alege stilul care vi se potrivește cel mai bine.

Nota personală

Nu uitați să presărați elemente personale prin birou, care să vă ofere confort vizual și să creeze o legătură emoțională între voi și spațiul de lucru. Atârnați pe perete tablouri, puneți câteva poze cu familia, înconjurați-vă de cărțile preferate. Bineînțeles, spațiul poate fi personalizat cu o serie de obiecte decorative pe stilul vostru: un ceas, sau poate un tablou care să vă inspire. Pe site-ul nostru, în secțiunea Home & Deco veți găsi cu siguranță câteva obiecte care să vă ajute să vă personalizați biroul.

Iar dacă aveți spațiu și pentru o bibliotecă avem o gamă variată de unde puteți alege. Transformați biroul într-un spațiu personal, doar este al vostru.

Țineți cont de aceste 4 sfaturi când vă amenajați biroul și veți fi surprinși de productivitatea voastră, chiar lucrând de acasă.