Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Mobilierul de hol potrivit pentru tine
Mobilierul de hol potrivit pentru tine

Unul dintre cele mai greu de amenajat spații este holul. Dar nu imposibil. De fapt, holul este de cele mai multe ori trecut cu vederea atunci când este gândit design-ul casei, deși este prima încăpere în care pășește cineva.

Am putea spune că holul este camera de bun-venit și compartimentarea sau aranjarea lui poate lăsa vizitatorilor dumneavoastră o impresie bună sau mai puțin bună.

Știm că este dificil să amenajezi o încăpere atât de restrânsă ca suprafață. Niciodată nu găsești mobilierul pe dimensiune. Fie nu are loc pentru pantofi, fie nu sunt suficiente cârlige în care să-ți pui haina, fie nu este loc pentru oglinda atât de necesară înainte să ieși din casă.

Toate acestea sunt argumente valide. Dar există o soluție inteligentă potrivită pentru holul dumneavoastră, soluție pe care am creat-o și pe care v-o prezentăm în cele ce urmează: sistemul Caro.

Ce este sistemul Caro?

Caro este colecție modulară de mobilier Casa Rusu special gândită pentru hol. Mai exact, Caro conține toate piesele de care ai nevoie într-o amenajare a unui vestibul de la dulăpior pantofi, la cuier și oglindă, cu avantajul că aceste piese de mobilier nu sunt într-o structură predefinită, ci pot fi rearanjate în funcție de libertatea pe care o dictează spațiul dumneavoastră.

De aceea, sistemul Caro vine împreună cu o serie de amenajări gândite de noi în funcție de cele mai des întâlnite tipuri de holuri. De asemenea, fiecare piesă de mobilier Caro poate fi găsită pe mai multe dimensiuni astfel încât amenajarea să fie adaptată holului perfect.

În plus, ca să vă asigurați înainte de a cumpăra că aveți piesele de mobilier potrivite ca dimensiune și ca să vă faceți o idee cât mai exactă cum ar putea fi amenajat holul dumneavoastră vă punem la dispoziție configuratorul online care să vă ajute să aranjați sistemul Caro după bunul plac.

Vă dorim spor la amenajat.