Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 vaze decorative care aduc primăvara în casa ta
5 vaze decorative care aduc primăvara în casa ta

Am așteptat cu nerăbdare sezonul temperaturilor plăcute, a cerului senin, a copacilor înfrunziți și înfloriți. Iar acum că în sfârșit a venit, ca să ne bucurăm de el tot timpul, nu doar când ne plimbăm prin parcuri sau grădini, trebuie să aducem primăvara în casă.

Cum? Cred că știți deja răspunsul din titlul acestui articol. Vă recomandăm în continuare 5 vaze decorative, fiecare cu aspectul ei unic. Aceste recomandări vin însoțite și de câteva sfaturi de stil astfel încât orice amenajare interioară să prindă viață și culoare.

Vaza clasică

Este vaza din sticlă, transparentă și elegantă, care nu atrage atenția asupra ei, lăsând să se întrevadă frunzele și tulpinile verzi ale florilor. Se potrivește perfect într-un spațiu dominat de culori închise deoarece adaugă un joc de reflexii subtil ambientului, care va atrage privirea asupra florilor. Se potrivește pe o nișă deasupra unui șemineu, pe masă în dining sau pe o comodă lângă oglinda de pe hol. În orice spațiu amenajat în note clasice, vaza din sticlă se va integra cu multă eleganță.

Vaza multi-funcțională

Poate vă întrebați cum poate fi o vază multi-funcțională. O vază are un singur rol, acela de a ține flori în ea. Ei bine, vaza pe care v-o propunem are două funcțiuni deoarece a fost gândită și creată pentru a fi atât o vază cu un design geometric pentru buchete mai mari, cât și un ghiveci din ceramică pentru plante mai mici. Rolul dublu pe care îl îndeplinește această vază o face potrivită atât pentru colțul verde din casa voastră, cât și pentru a decora colțul unui birou sau rafturile de pe perete.

Vaza din materiale îmbinate

Cunoașteți foarte bine tendințele contemporane de îmbinare a materialelor – lemn cu marmură, lemn cu fier sau metal cu ceramică. Vă recomandăm o vază care îmbină cu mult stil ultimele două materiale menționate. Suportul vazei fiind realizat din ceramică, în timp ce partea de sus este din cupru, o nuanță plăcută rose. Această vază este potrivită pentru amenajările mai îndrăznețe și pentru personalitățile care își doresc câte puțin din toate lucrurile, creând un amalgam de culori și texturi. Pe site-ul nostru găsiți mai multe vaze de acest gen, care îmbină ceramică și cuprul.

Vaza mono

Am denumit-o așa deoarece această vază acomodează un singur fir de floare. Iar eleganța este dată de liniile curbe și lungi, de gâtul ei subțire. Uneori, o floare este tot ce ai nevoie pentru a aduce acea pată de culoare să dea viață amenajării. Iar vasul din ceramică gri, lucioasă, nu face altceva decât să ofere fundalul necesar pentru ca floarea aleasă să iasă în evidență. Această vază merge aproape cu orice tip de amenajare datorită design-ului ei minimal.

Vaza sculpturală

Dacă vă plac obiectele simetrice, care au o formă bine definită, atunci vaza Anti realizată din ceramică, este potrivită în interioarele amenajate într-o direcție geometrică, în linii drepte sau frânte. Ceramică tratată pentru a se asemăna cu piatra, oferă vazei un aspect sculptural, ce adaugă un plus de grandoare.

Primăvara a venit și nu pleacă prea curând. Răpiți din frumusețea ei și aduceți puțină culoare în casa voastră cu oricare dintre cele 5 vase ceramice.