Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Canapea din piele sau canapea din stofa? Ce sa alegem?
Canapea din piele sau canapea din stofa? Ce sa alegem?

Un scurt exemplu ca să înțelegeți mai bine la ce ne referim. Unora preferă ca prietenii și rudele să vină la ei. Iar locul în care aceștia sunt primiți de fiecare dată este living. De aceea, canapeaua și fotoliile ajung să fie cele mai uzate piese de mobilier din casă. Oamenii vin și se așează, se întind, se ridică, se pun jos din nou, se întorc într-o parte sau în alta, scapă biscuiți sau varsă un strop de cafea pe canapea. Pe scurt, dacă tapițeria nu este una creată pentru uz intens (cum sunt în general tapițeriile din piele) aceasta se va uza.

Dacă în schimb sunteți un cuplu care preferă să petreacă timp împreună, seara la un film în fața smart TV-ului, întinși pe canapea, atunci o tapițerie textilă este suficient pentru ce aveți nevoie. Bineînțeles, trebuie să ținem cont și de aspectul estetic al canapelei și modul în care aceasta se armonizează atât ca textură, cât și culoare cu celelalte obiecte de mobilier din încăpere și cu cromatica generală a camerei.

Având aceste trei elemente importante în minte să vedem mai departe de ce ați alege o canapea cu tapițerie din piele sau țesătură.

1. Canapeaua cu tapițerie din piele Maria

În primul rând canapeaua Maria este elegantă, are multă prestanță, iar culoarea albă transmite lux și status. Pielea are avantajul că odată cu trecerea timpul devine mai elastică, deci confortul crește. Trebuie să facem observația că tapițeria care acoperă canapeaua Maria este din piele ecologică, având avantajul unui preț mult mai accesibil decât pielea naturală, fără însă a știrbi din rafinamentul ei.

2. Canapeaua cu tapițerie din stofă Nadia și Constanța

Dacă o canapea din piele îți poate lăsa o primă impresie rece, canapelele acoperite cu tapițerie din stofă emană căldură și confort. Sunt plăcute la atingere, au țesătura rezistentă și sunt ușro de curățat în timp.

Acum că ați văzut mai în detaliu motivelele pentru care să alegeți un anumit tip de tapițerie pentru canapea, verdictul final trebuie să fie dat de propria intuiție și de stilul în care este amenajat livingul. Însă, dacă nu vă puteți deci, avem o soluție de mijloc: canapeaua care îmbină ambele tipuri de tapițerii, cu șezutul din stofă, baza și spătarul din piele ecologică. Cum este și canapeaua Delia. Vă lăsăm pe voi să decideți care vi se potrivește cel mai bine în living.