Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Ceasuri decorative pentru fiecare casa
Ceasuri decorative pentru fiecare casa

Ceea ce transformă o casă în acasă sunt detaliile. Detaliile conferă personalitate unui spațiu. Ele definesc nuanțele caracterelor celor care locuiesc în acea casă.

De exemplu, o casă plină de culoare și piese de mobilă din diverse stiluri este cel mai probabil locuită de o familie sau un cuplu creativ. Pe când, o casă placată cu marmură și mobilată cu piese minimaliste reflectă de cele mai multe ori personalități puternice, buni profesioniști.

Indiferent care este stilul vostru, detalii sunt cele care vă trădează personalitatea, dar în același sunt cele care vă fac să vă simțiți bine în casa voastră – pentru că vă reprezintă.

Astăzi vom vorbi despre un obiect care are o dublă funcțiune: aceea de piesă decorativă, adică un detaliu care să vorbească despre stilul vostru, și aceea de vă arată timpul.

Ceasurile vin în diverse forme, mărimi și culori. Iar acest lucru este perfect pentru că puteți aduce acel plus de personalitate în fiecare cameră. Și după cum personalitățile noastre sunt complexe și nuanțate, la fel poate fi și amenajarea casei noastre.

1. Ceasul exploratorilor

Fiecare casă are colțul ei de lectură, acel loc unde te așezi comod și explorezi lumi imaginare, te pierzi cu orele citind. Iar ceasul cu trei picioare, cu un design ușor industrial, este acolo să completeze atmosfera, dar și să vă arate cât timp ați fost cufundați în povești.

2. Ceasul decorativ

Ceasul HOME inserat creativ în acest cuvânt este un element decorativ stilat care spune despre casa voastră că este un loc confortabil și prețios.

3. Ceasul clasic

Ceasul de masă are cadranul alb, cu cifre romane mare și exteriorul lucios. Forma sa și clopoțeii ne aduc aminte de casa părinților și a bunicilor noștri care aveau ceasuri cu design asemănător. Se potrivește perfect într-un living, așezat pe tăblia mesei sau pe un raft.



4. Ceasul elegant

Cu un design minimalist ceasul Still este potrivit pentru spațiile caracterizate de o eleganță simplă. Forma sa, culoarea neagră a cadranului lipsit de cifre, sunt detaliul care accentuează o încăpere amenajată cu mult stil și prețiozitate.

Cum spuneam, acasă te simți atunci când ești înconjurat de obiectele care îți plac și care sunt pe stilul tău. Iar la Casa Rusu avem ceva pentru fiecare.