Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 scaune de birou confortabile, pentru 4 stiluri diferite
4 scaune de birou confortabile, pentru 4 stiluri diferite
Cele mai multe gospodării din România au cel puțin un calculator în casă.

Cel ai probabil acest articol îl citești de pe laptop sau PC, de acasă sau de la birou. Ceea ce înseamnă că în timp ce urmărești aceste rânduri sunt șanse foarte mari să stai pe un scaun de birou.

Dacă este adevărat, atunci am doar două întrebări pentru tine:
     1. Este confortabil?
     2. Este pe stilul tău?

În primul rând, când vine vorba de un scaun de birou este important, bineînțeles, confortul. Dacă după câteva zeci de minute scaunul îți dă dureri de spate, schimbă-l. În al doilea rând stilul lui. Suntem oameni și ne place să fim înconjurați de lucrurile care ne reprezintă, care vorbesc despre noi sau care reflectă o imagine pozitivă.

Stilul scaunului de birou contribuie la imaginea noastră profesională și vorbește despre poziția noastră într-o companie și despre poziția pe care dorim să o ocupăm.



Scaunul Denzel

Este unul dintre cele mai apreciate și utilizate scaune de birou. Este elegant, tapițat cu piele ecologică neagră și are un spătar înalt care să îți țină spatele drept și să ofere susținere. Tot ce ai nevoie pentru orele lungi de stat la birou și minimalizarea oboselii. Stilul său clasic transmite seriozitate și eficiență.

Scaunul Tony

Cu un design modern, scaunul de birou Tony are spătarul din pânză, care se mulează natural după forma spatelui. Mânerele triunghiulare oferă susținere mâinilor pentru mai multă relaxare în timpul lucrului. Stilul general al scaunului Tony se pretează pentru spații aerisite, contemporane, spații de genul open-space.

Scaunul Lizard

Scaunul de birou Lizard este conceput special pentru cei care își petrec timpul la computer în competiții și jocuri online, dar și cei care își doresc confort atunci când e-mail-urile și proiectele îi ajung din urmă.

Scaunul Tirol

Pentru cei cu un stil mai sofisticat, dar elegant, scaunul de birou Tirol are un design minimalist rafinat. Simplitate și funcționalitate, confort și atitudine – toate într-o piesă de birou potrivită pentru un lider, atât acasă, cât și la birou.

Zilele de vară sunt mai lungi, ceea ce poate însemna mai mult timp la birou, fie acasă, fie în companie. De ce să nu te bucuri și de mai mult confort pe stilul tău?