Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 biblioteci moderne pentru cei care nu citesc doar cărți
4 biblioteci moderne pentru cei care nu citesc doar cărți
Cicero spunea: „O încăpere fără cărți este ca o trupul fără suflet.” Dar pe vremea lui Cicero nu existau smartphone-uri, cărți electrocine, internet și televiziune. Lumea s-a modernizat, iar bibliotecile odată cu ea. La Casa Rusu înțelegem acest lucru foarte bine. De aceea, am conceput biblioteci dedicate unui stil modern și accesibil de viață care să includă atât plăcerea lecturii, cu spații pentru cărți, dar să ofere acces și facilitățile modernității – cum ar fi un smart TV.

Dorim să vă prezentăm în continuare 4 biblioteci pe care le-am creat ca să se încadreze în cerințele spațiilor actuale de locuit.

1. Biblioteca Dark

Acest concept de bibliotecă are un design modern, combinând galbenul optimist cu un gri închis (de unde și numele Dark) care să îl accentueze pentru a oferi un strop de culoare în cameră. Este conceput cu dulăpioare, sertare în partea de jos și sus și un spațiu de televizor înconjurat de rafturi pentru cărți.


2. Biblioteca Etna

O combinație echilibrată de lemn de culoarea stejarului și sticlă, biblioteca Etna are o simetrie plăcută, piesa centrală fiind comoda pe care poate fi așezat un TV cu diagonală mare care este apoi înconjurat de rafturile de cărți, iar în partea stângă de o vitrină. Designul este simplu, dar perfect pentru un ambient modern.


3. Biblioteca Luiza

Această bibliotecă a fost creată pentru a contribui la o atmosferă luminoasă. Formată dintr-o comodă, un dulap de mărime medie, rafturi și vitrină, aceastră piesă de mobilier permite depozitarea diverselor obiecte, funcționale sau decorative, pe care să le aveți mereu la îndemână, dar fără a încărca spațiul.


4. Biblioteca Micra

Ultima noastră propunere pentru acest articol păstrează aceeași direcție de design modern și funcțional, poate chiar mai mult decât celelalte biblioteci, datorită dulapurilor de dimensiuni mari care depozitarea mai multor obiecte. Finisajul de culoarea cafelei creează o atmosferă caldă și plăcută, perfectă fie pentru a citi o carte, fie pentru a urmări un film.



Într-o eră atât de tehnologizată este important să ne adaptăm la schimbările care apar. Este doar firesc ca și obiectele din jurul nostru să se adapteze la cerințele noilor noastre vieți.