Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cauti un coltar pentru living? Vezi recomandarile noastre
Cauti un coltar pentru living? Vezi recomandarile noastre

Obiectele cu care ne înconjurăm sunt o reflexie a personalității noastre uneori într-un mod evident, alteori într-unul mai indirect. Cu atât mai mult piesele de mobilier din încăperea în care ne petrecem cel mai mult timp din zi vorbesc despre noi și despre lucrurile care ne plac.

Tipul de mobilier pe care îl alegem nu doar că dezvăluie puțin din cine suntem, dar și puțin din aspirațiile noastre, despre cine dorim să fim.

Vă prezentăm în continuare 5 tipuri de colțare, fiecare cu particularitățile și personalitatea sa. Care vi se potrivește?

Colțar City

Un spirit urban, îndrăzneț, dar și responsabil. Colțarul este perfect pentru personalitățile active, efervescente, care atunci când ajung acasă vor să își maximizeze clipele scurte de relaxare. Liniile de neon roșu din designul colțarului accentuează surprinde perfect stilul urban modern și dinamica vieții contemporane.


Colțar Galaxy

Există persoane care nu se mulțumesc să cucerească lumea, ci vor să cucerească universul. Colțarul Galaxy este locul ideal unde își pot petrece timpul dintre întâlnirile de business sau evenimentele la care participă și care fac lumea mai bună. O piesă de mobilier pentru oameni îndrăzneți, moderni și cu aspirații mari.


Colțar Berlin

Jovialitate și creativitate. Colțarul Berlin este inspirat din spiritul și cultura acestei capitale europene unde istoria, arta, clasicul, spiritul liber și cultura înfloritoare se întâlnesc la fiecare pas. Un colțar perfect pentru personalități sensibile față de artă și cu spirit mereu tânăr.


Colțar Bergamo

Multe dintre cele mai elegante branduri s-au născut în Italia. Iar colțarul Bergamo, ce poartă numele micuței localități din apropierea Milanoului, nu duce lipsă de eleganță. Prezența colțarului inspiră un standard ridicat de calitate și estetică. Potrivit pentru persoanele care doresc să fie reprezentate de stilul lor.


Colțar Alexia

Subtil și, de asemenea, elegant, colțarul Alexia este imaginea unui rafinament sensibil. Expresiile florarele din țesătura de stofă se asortează perfect cu personalitățile deschise și binedispuse.


Dar, uneori, când alegeți colțarul potrivit pentru living și aveți personalități diferite, poate fi puțin mai dificil să vă hotărâți. Cel mai bine în aceste situații este să mergeți pe numitorul comun, pe lucrurile care vă bucură pe voi. Și niciodată nu faceți rabat la calitate. Ținând cont de aceste lucruri veți face cu siguranță alegerea potrivită.