Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 amenajări la ofertă pentru livinguri moderne
3 amenajări la ofertă pentru livinguri moderne

Să vă amenajați camera de zi într-un mod eficient, chic și inteligent în același timp aveți nevoie bani, inspirație și multă răbdare.

Sau doar de inspirație, deoarece pe pagina noastră web mobilacasarusu.ro găsești propuneri de design interior concepute pentru locuințe moderne, cu toate detaliile incluse și la un preț neașteptat de mic.


Atena, în mitologia greacă, este zeița înțelepciunii. Am ales să oferim acest nume următoarelor propuneri deoarece oricine face decide să achiziționeze această combinație inedită de calitate, design și preț promoțional, face o alegere înțeleaptă.


Vă invităm deci să cunoașteți amenajările interioare Atena pentru living.

Amenajarea mobila Atena 1

Un design clasic ce încântă, piese de mobilier care îmbină în mod perfect funcționalitatea cu estetica. Acestea sunt câteva din caracteristicile care recomandă amenajarea Atena 1.

Structura sa este concepută pentru camere de zi moderne. Dulapul cu vitrină și sertare este locul ideal pentru pahare de cristal, bibelouri și veselă din porțelan. Comoda pentru televizor a fost special creată pentru televizoare mari, moderne, iar corpul suspendat cu o ușă este ideal pentru depozitarea cărților și a albumelor de fotografii.


Amenajarea mobila Atena 2

Această amenajare rafinează design-ul clasis aducându-i câteva tușe moderne. Formele pieselor de mobilier sunt simplificate, dar acestea rămân la fel de utile. Calitatea esențială a acestei propuneri este modularitatea ei. Deasupra comodei poate fi suspendat un corp care oferă un extra spațiu util de depozitare. În timp ce cărțile își pot găsi loc pe rafturile celor două etajere, comoda de la baza TV-ului permite afișarea obiectelor de preț și a ramelor cu amintiri.


Amenajarea mobila Atena 3

Ultima dintre propuneri are o abordare luminoasă, mobilierul fiind realizat din stejar de culoare natur. Această amenajare păstrează design-ul clasic al celorlalte propuneri cu bonusul adăugat al aspectului ei lemnos care se potrivește perfect într-un living în care își găsesc loc și elemente ale tendințelor scandinave de amenajări.


Iată că eleganța, calitatea și prețul foarte bun pot merge mână în mână și nu aveți nevoie de prea multă bătaie de cap să îți reamenajezi camera de zi. Puțină inspirație de la Casa Rusu este tot ce se cere.