Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Idei amenajare camera copiilor pentru un an școlar de nota 10
Idei amenajare camera copiilor pentru un an școlar de nota 10
Luna septembrie a început deja. Mai sunt doar câteva zile și începe și școala. Dacă nu ați reușit încă să reamenajați camera copiilor, nu vă faceți probleme, mai este încă timp. Nu foarte mult, dar suficient.

V-am pregătit în continuare câteva recomandări de produse care vor crea pentru copiii dumneavoastră un context plăcut și creativ în care să învețe, să își facă temele și, bineînțeles, să se odihnească.

Orice învățăcel are nevoie de un birou al lui unde să își poată așeza calculatorul, caietele, cărțile și instrumentele de scris, iar pentru asta biroul 1 Rus Bardolino din lemn de stejar e perfect! Mai mult, dacă cei mici sunt pasionați de lectură, biroul A stejar Bardolino vine și cu opțiunea în care picioarele lui pot fi folosite ca rafturi.

           

Bineînțeles, ca să stai la birou ai nevoie și de un scaun. În funcție de preferințele copiilor vă putem recomanda gama de scaune de birou Ibis, fie în versiunea Freestyle sau Butterfly. Avantajul acestor scaune este că au suport pentru brațe, ceea ce va face timpul petrecut la masă mai comod. 

          

Rezultatele școlare nu depind doar de efortul pe care copiii îl depun, ci și de cât de mult și bine se odihnesc. În acest sens, avem două paturi excelente pentru cei mici: Patul Alvin care este spațios, și patul funcțional Duo care se poate transforma în pat dublu, dacă este cazul.

          

Pentru a amenaja camera unui școlar de nota 10 ai nevoie doar de două lucruri: bun gust și produse de calitate. Pe acestea din urmă le găsiți la reducere în magazinele Casa Rusu, până în data de 14 septembrie.

Iar dacă aveți și alte idei care credeți că s-ar potrivi pentru camera copilului încercați-le folosind configuratorul de pe site-ul nostru.