Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
De ce ai nevoie de tabureți în amenajarea ta
De ce ai nevoie de tabureți în amenajarea ta

Tabureții sunt piesele de mobilier cel mai neglijate, fiind de multe ori chiar ignorate. Deși adevărul este că tabureții pot fi nu doar piese de mobilier funcționale, utile, care nu ocupă mult spațiu, dar pot completa un spațiu, oferindu-i pata de culoare de care are nevoie. În plus, modurile și locurile în care pot fi folosite sunt nenumărate și limitate doar de imaginația noastră.


Puteți folosi tabureții ca măsuțe, în spațiile mici, ca suport pentru picioare lângă fotoliul preferat sau pe post de noptieră în dormitor sau chiar drept scaun pe hol.



Totul depinde de efectul pe care doriți să îl obțineți. De exemplu, dacă aveți nevoie de un obiect funcțional în living, vă recomandăm taburetul Promo. Cubic, ca formă, acoperit cu o țesătură de culoare vișinie, acest taburet poate fi elementul potrivit care să aducă mai multă culoare în camera de zi. Bineînțeles, este util și atunci când aveți mai mulți musafiri -  fie pe post de loc de șezut, fie ca măsuță ușor de mutat prin cameră.



Pentru spațiile elegante, mai sofisticate, avem taburetul Ares care este îmbrăcat în piele ecologică de culoare bej și are butoni din cristale Swarovsky, care adaugă o strălucire subtilă. Dar această prețiozitate nu reduce din utilitatea taburetului, el putând fi folosit atât pe post de noptieră în dormitor, unde să vă așezați cartea pe care o citiți înainte de culcare sau ca scaun pentru masa unde vă faceți machiajul.



Încheiem cu încă un exemplu: tabureții rotunzi H33. Disponibili în țesături de culori diferite, îi puteți utiliza împreună în living, pentru a crea o paletă de culoare elegantă, modernă. Pot fi utilizați și în bucătărie, fiind ușor de depozitat sub o măsuță pentru a elibera spațiul atunci când este nevoie.


După cum vă spuneam, posibilitățile de utilizare a tabureților țin doar de imaginația voastră.