Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Tonuri de toamnă care merg bine întregul an
Tonuri de toamnă care merg bine întregul an
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi. Străzile și parcurile sunt în tonuri ruginii sau gălbui și te gândești cât de bine ar arăta acele culori în dormitor, în camera de zi sau în bucătărie. Dar, în același timp, îți faci griji că sezonul trece, iar cheltuielile au fost făcute, nu mai poți schimba tot mobilierul doar după 3 luni de zile ca să fii în linie cu următorul anotimp.
Dar dacă ai reuși să găsești acele combinații cromatice care se potrivesc tot anul? Dacă ai găsi mobilier modern, de bun gust, potrivit pentru mai multe sezoane, indiferent dacă afară cad frunzele sau fulgii de zăpadă?

Mereu există o soluție creativă și potrivită. Mai jos vă prezentăm nu una, ci trei astfel de soluții, care aduc frumusețea sezonului tomnatic în casa dumneavoastră, fără a-și pierde din eleganță în restul anului.



1.Dormitorul Onix 


Nuanțele maronii ale lemnului și striațiile închise la culoare amintesc de trunchiul unui copac și de tonurile pământii ale naturii după ce frunzele au căzut din copac. Totuși, textura lemnului este contrabalansată de eleganța suprafețelor negre, lucioase, care adaugă o notă modernă și atemporală pieselor de mobilier ce formează dormitorul Onix. 



2.Biblioteca Dark



Numele este inspirat din toate suprafețele închise la culoare care acoperă dulapul, rafturile, partea de comodă. Ceea ce reprezintă punctul de atracție al bibliotecii este însă galbenul celor trei uși, care se armonizează perfect cu culorile frunzișului copacilor de afară. Avantajos, însă, este această dualitate negru-galben care va arăta elegant întotdeauna, nu doar în acest sezon.



3.Dormitor Berna



Adevărul este că dormitorul Berna are prea puține elemente cromatice inspirate din sezonul ploios. Însă, construcția lui simplă, elementele din lemn deschis la culoare, fațetele crem ale ușilor și sertarelor merg perfect în orice sezon. Pentru că un stil elegant este întotdeauna la modă.

Pentru mai multe piese de mobilier și surse de inspirație vă invităm să răsfoiți în voie site-ul nostru. Cu siguranță veți găsi mobilier pentru orice sezon și, cel mai important, pentru gustul vostru.