Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 principii de urmat pentru o masă de sărbători ideală
4 principii de urmat pentru o masă de sărbători ideală
Mesele de Crăciun sunt mereu motiv de bucurie. Noi, românii, avem o tradiție aparte în a lua masa împreună cu familia – momentul potrivit în care punem tot ce am gătit din belșug pentru oaspeții noștri. Nimeni nu poate spune că nu suntem un popor primitor.

Dar, pentru că mesele de Crăciun sunt întotdeauna delicioase, fie că suntem la bunici sau la prieteni, ceea ce face diferența este modul în care este amenajată masa. Decorațiile din jur și de pe masă, vesela, toate pot contribui la o atmosferă perfectă de sărbători sau pot știrbi puțin din strălucirea lor. De aceea, vă oferim în continuare 4 principii pe care le puteți urma pentru o masă de sărbători ideală.1. Mâncarea pe primul loc

Este plăcerea noastră ca români să pregătim ai multe feluri de mâncare de sărbători: aperitive, salată de boef, ciorbe, sarmale și bineînțeles desert. Cei care vor să impresioneze cu masa lor festivă de multe ori se concentrează prea mult pe decor, iar invitații ajung să se simtă stingheri, temându-se parcă să se atingă de ce este pe masă pentru a nu strica decorul. Secretul este să alegeți o veselă elegantă, dar subtilă, care scoate mâncarea gătită în evidență. Setul de farfurii Cassima Luxury este perfect în acest scop. Conține 34 de piese din porțelan, rafinate și deloc stridente.


2. Pahare de vin pentru vin

Este probabil un lucru evident pentru dumneavoastră, dar în toată aglomerația și pregătirea pentru masa de Crăciun se poate pierde ușor din vedere acest mic detaliu. Ce contează tipul paharului? Contează dacă doriți să faceți o impresie bună și o demonstrație subtilă de rafinament. Iar pentru asta găsiți pe site-ul nostru paharele cu picior Turbulence. Un design simplu, din cristalit transparent, perfect să scoată în evidență rubiniul vinului.


3. Micile detalii fac întotdeauna diferența

Această expresie este deja un clișeu, dar fără doar și poate adevărată. Cu atât mai relevantă pentru masa de Crăciun care cu siguranță va fi aglomerată și plină de bunătăți. Astfel, nu este recomandat să aglomerați masa cu decorațiuni elaborate. O vază ceramică argintie pe mijloc, cu o ramură de brad în ea, și două suporturi cu lumânări Angel este suficient să ofere aerul de sărbătoare plăcută, în familie, pe care îl doriți.


4. Nu uitați să vă bucurați

Este atât de ușor să fim prinși de pregătiri, de gătit, de aranjat și de împodobit încât uităm că lucrul cel mai important este că suntem împreună la aceeași masă.

Aplicați aceste principii cu prima ocazie și cu siguranță veți avea parte de o masă de sărbători ideală.