Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 decizii pe care să le ai in vedere pentru casa ta in 2019
3 decizii pe care să le ai in vedere pentru casa ta in 2019
2019 este aici. A devenit un trend să îți faci planuri la sfârșit de an, să îți faci o listă de rezoluții, să iei decizii ferme cu privire la noul an. Parcă e mai ușor să începi ceva în prima zi a noului an. De aceea, îți propunem o scurtă listă de alegeri pe care să le faci și care te vor ajuta ca în 2019 să ai o locuință mai frumoasă și stilată.


1. Dormitorul tău va fi cea mai relaxantă încăpere din casă

Anul 2018 a fost un an plin. De stres, de nervi, de oboseală, dar și de bucurii, realizării, de zâmbete. Pentru ambele categorii ai nevoie de un spațiu unde să le poți asimila. Dormitorul este locul ideal în care îți poți găsi liniștea și relaxarea după o zi plină. Propune-ți ca în 2019 să ai mai multă grijă de acest spațiu, să îl decorezi în culori plăcute, să te asiguri că patul îți oferă un somn odihnitor. În 2019, fă din dormitorul tău o oază de relaxare. Bineînțeles, avem și o propunere pentru tine.



2. Înconjoară-te cu mai multă artă

Pentru ca sufletul și mintea ta să se îmbogățească este essential să ai la îndemână lucrurile frumoase din viață. Arta, în toate formele ei, vizuale sau auditive nu trebuie să lipsească din casa ta. Un tablou în living și în bucătărie, nu doar că aduc o țușă de eleganță încăperii, dar stimulează spiritul creativ.



3. Simplifică!

Nu ai nevoie de toate obiectele pe care le deții. Reciclează din ele, donează-le, fă-le cadou. În 2019 păstrează în casa ta doar acele obiecte, doar acele piese de mobilier care sunt pe gustul tău, care îți transmit ceva și care sunt cu adevărat funcționale. Un spațiu înghesuit poate fi obositor și stresant. Eliberează-l și vei afla că nu ai nevoie de toate acele lucruri ca să fii relaxat și împlinit în propriul living.

Lista de rezoluții pentru 2019 poate continua, dar cel mai bine e să îți găsești propriile ținte pe care dorești să le atingi în anul care urmează. Nu uita ca pe această listă să pui și ceva legat de casa ta.