Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Casa ta, un mic colț de Rai: biblioteca perfectă
Casa ta, un mic colț de Rai: biblioteca perfectă
Celebrul scriitor Jorge Luis Borges, de origine argentiniană, spunea la un moment dat că își imaginează raiul ca o bibliotecă. O metaforă frumoasă, având în vedere că pentru el cărțile și plăcerea lecturii, literatura erau totul.

Pentru noi, cei care punem preț pe design interior, pe amenajări și pe estetică, mobilierul de bibliotecă pe care îl avem în camera de zi sau de studiu este cel care poate transforma încăperea într-un loc în care să ne dorim să ne petrecem tot timpul. De aceea, vă propunem în continuare trei opțiuni de mobilier de bibliotecă pentru living, care sunt și la reducere în magazine până pe 1 martie.

Biblioteca Bella

Mobilierul din lemn tratat într-o culoare naturală, plăcută, merge perfect într-un spațiu modern, cu design nordic sau cu tendințe rustice. Biblioteca include și comodă pentru TV și spații foarte utile de depozitare, cât și rafturi pentru cărți.

Biblioteca Joy

Două aspecte scot în evidență mobilierul Joy: construcția lui modulară care vă permite să aranjați corpurile după nevoile spațiului și design-ul printat, care aduce un suflu modern, în linie cu tendințele actuale.

Biblioteca Etna

Este o îmbinare elegantă între lemnul de stejar și reflexiile întunecate ale suprafețelor lucioase ce inspiră un stil modern încăperii. Compartimentarea este realizată pentru a vă oferi un spațiu suficient pentru cărțile preferate, accesorii decorative, TV și alte obiecte pe care le puteți depozita în sertare, vitrină și dulapuri.

Bineînțeles, aceste 3 opțiuni sunt doar câteva din toate propunerile pe care le puteți găsi la reducere toată luna februarie. Alături de corpuri de bibliotecă, avem și mese, fotolii, măsuțe de cafea. Voi alegeți cum vă amenajați colțul de rai, noi vă punem mobilierul la dispoziție.
Etichete: biblioteci, living,