Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
4 obiecte decorative de care te vei îndrăgosti
4 obiecte decorative de care te vei îndrăgosti
Februarie este luna iubirii, iar dragostea poate fi demonstrată și arătată într-o mulțime de moduri. Inclusiv prin modul în care reamenajezi sau aranjezi mobilierul și obiectele decorative din casă.

Iar o casă îngrijită și bine aranjată este o dovadă de iubire și apreciere pentru cei alături de care trăiești. Dar asta nu înseamnă că piesele pe care le alegi pentru casa voastră trebuie să fie doar pe placul lor.

De aceea îți prezentăm în continuare 4 obiecte decorative de care te vei îndrăgosti în primul rând tu, iar apoi toți ceilalți, și motivele pentru care nu trebuie să lipsească din casa ta.

Un tablou decorativ

1. Un tablou care inspiră pasiune, poate adăuga o pată de culoare încăperii, în special în această perioadă.
O vaza decorativa


2. Vaza potrivită reușește să completeze ambianța cu o notă de eleganță și atunci când este goală, dar și atunci când este plină de flori.
Obiecte decorative pentru o camera de zi

3. Obiectele decorative, într-o cameră de zi, reprezintă micile detalii care definesc stilul casei. Elegant sau urban, clasic sau minimalist, aceste decorațiuni sunt semnătura stilului care definește o încăpere.
Un suport de lumanari decorativ


4. Un suport de lumânări nu trebuie să lipsească în luna februarie la fel cum nu trebuie să lipsească romantismul în luna iubirii.Acum că ai inspirație la îndemână poți să îți decorezi casa într-o notă romantică, dar, de asemenea, poți fi tu inspirație pentru cineva drag folosind recomandările noastre drept idei de cadouri.

Îți dorim o lună plină de iubire și multe idei de amenajări după inima ta.