Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 idei de amenajare a dormitorului
3 idei de amenajare a dormitorului
Când totul în jur se înnoiește, parcă ești motivat să faci și tu la fel: să schimbi ceva, să ajustezi, să aranjezi ceva prin casă.

Dacă te gândești să reamenajezi dormitorul, atunci citește în continuare. Avem pregătite pentru tine 3 stiluri superbe de dormitoare care să te inspire. Începem?

1. Amenajare dormitor in stil rustic.


Îți dorești ceva cald, plăcut, confortabil, care să fie mai mult în linie cu natura de afară? Îți recomandăm Dormitorul Parma. Mobilierul are un design clar, care îmbină accentele rustice și finisajele ce imită lemnul natural, cu cele moderne – suprafețe lucioase de culoare crem.



2. Amenajare dormitor premium.


Îl numim așa datorită eleganței pe care mobilierul pentru dormitor Mont Blanc îl inspiră. Și nu orice tip de mobilier își poate regăsi rafinamentul în finisajele de lemn alb. Piesele diverse sunt gândite să ofere spații de depozitare suficiente, iar patul oferă confortul și odihna pe care le râvnești de fiecare dată când te întorci acasă, de la birou sau dintr-o călătorie la munte.



3. Amenajare dormitor stil nordic.


Designul de interior de inspirație nordică a cucerit întreaga lume. Pe bună dreptate. Linii elegante, simple, accent pe funcționalitate și confort, o abordare optimistă care folosește lemnul în toate formele lui și un stil de viață relaxant – toate caracteristici și ale dormitorului Norton.



Este momentul să menționăm și extra-avantajul acestor dormitoare: faptul că sunt concepute modular, astfel încât aveți posibilitatea să cumpărați doar piesele de mobilier de care aveți nevoie.

Dacă vă înnoiți dormitorul, atunci nu ezitați să vedeți toate ofertele și produsele noastre, sau să încercați planificatorul nostru virtual care vă ajută să vă amenajați camera în 3D și să vedeți cum ar arăta mobilierul nostru plasat exact acolo unde îl doriți.