Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 elemente Boho Chic: Știai că sunt în trend?
5 elemente Boho Chic: Știai că sunt în trend?

Mobila Boho Chic

Tendințele vin și pleacă. Unele dispar fulgerător, așa cum au apărut. Altele, însă, revin în forță atunci când am și uitat de ele. Un astfel de trend care s-a întors printre preferințele designerilor interiori e stilul boho chic: ai auzit de el cu siguranță în fashion, dar își extinde influențele mai departe, în sfera decorațiunilor interioare.

Anul acesta, accentele boho se regăsesc și în produsele noastre, fie că vorbim despre canapele, biblioteci sau diverse elemente de bucătărie. Stilul e unul care încurajează creativitatea, așa că nu-ți fie frică să mixezi texturi diferite, modele și forme variate.

Ca să înțelegi mai bine despre ce e stilul boho 2019, ți-am pregătit câteva noțiuni și idei care să te inspire!

1. LINII CURBATE & SOFT

Se pune accentul pe fin, delicat, soft. Ca să nu sari peste pauza de relaxare, fie că urmărești un film sau citești o carte bună, un scaun balansoar în nuanțe naturale e tot ce-ți trebuie (și încă mai mult). Se poartă!

2. SPAȚIU AERISIT ȘI LUMINOS

Nevoia noastră de spații aerisite și luminoase nu e doar naturală, ci și sănătoasă; cu atât mai mult când vine vorba de spațiul destinat servirii mesei. O piesă de bucătărie iese în evidență când are un design modern și dă mereu senzația de primitor și încăpător.

3. VINTAGE - MODERNChiar dacă stilul vintage s-a întors, de data aceasta va fi mai fresh. Dacă ai chef să redecorezi într-un stil mai clasic, poți să te folosești de o comodă care se potrivește perfect unui spațiu vintage-modern.

4. CULORI DESCHISE ȘI ATMOSFERĂ POETICĂUnul din criteriile stilului boho de anul acesta este folosirea a câtor mai multe culori deschise. Albul este în top, iar un living trebuie să arate fresh, îndrăzneț, dar să aducă o stare de calm și prezență atunci când te așezi, obosit, pe canapea.

5. FLORAL!

Nu în ultimul rând, anul acesta se poartă florile! Un pat din materiale de calitate superioară poate da o notă unică, personală și în ton cu tendințele curente.

Vrei mai multe idei? Încearcă planificatorul nostru virtual și vezi cum ar arăta mobilierul nostru plasat exact acolo unde îl dorești.